GTA 5 yükleme ekranında kalıyor!

MotoGold_TV

Hectopat
Merhaba arkadaşlar geçen hafta PC'yi Windows 7'den Windows 10'a yükselttim. Sonra Steam'dan aldığım GTA 5'i oynamak istedim oyun açıldı ama en yüksek ayarlarda ve benim PC o kadar güçlü değil ben de ayarı düşürdüm ve oyun restart attı. Sonra loading story modda 20dk bekledim ama açılmadı. Fakat belgeleri silince açılıyor. Ben de birazdaha uğraşıp oyunun ayarlarının bulunduğu settings.xml dosyasını sildim ve oyun yine Ultra'da açıldı ama deneyerek anladım ki her ayar yaptığımda oyun loading story modda kalıyor. Steam'dan dosya doğrulama sı yaptım bu arada lütfen yardım oyunu kaldırıp yüklemek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarları kaydedin, oyunu kapatıp açın ve tekrar ayarlar kısmına girin. Girdikten sonra size bir soru soracak tam hatırlamıyorum ama kaydet ya da devam et diyeceksiniz.

Gta 5 i ilk defa oynamıyorum 2 senedir win 7 de oynuyordum win 10 geçtim oynadım yine format atacaktım o yüzden gta yı steam üzerinden harici harddiskime yedekledim formattan sonra geri yükledim bu sorunla karşılaştım. Eğer çözüm bulamazsam kaldırıp yükleyeceğim.
Uzun sürüyor yükleme süreleri, eski bir HDD kullanıyorsanız normaldir.
Online uzun sürüyordu ama story hemen açılıyordu.
Değişik bir sorun. Çözümüne internetten bak istersen. Driverların güncel olduğundan emin ol.
İnternette bulsam buraya yazmazdım.
Çözüldü

Son düzenleme:
GTA 5'i ilk defa oynamıyorum 2 senedir Windows 7 de oynuyordum Windows 10 geçtim oynadım yine format atacaktım o yüzden GTA'yı Steam üzerinden harici harddiskime yedekledim formattan sonra geri yükledim bu sorunla karşılaştım. Eğer çözüm bulamazsam kaldırıp yükleyeceğim.

Online uzun sürüyordu ama story hemen açılıyordu.

İnternette bulsam buraya yazmazdım.
Çözüldü.

Nasıl hocam? Nasıl çözdünüz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı