Yok bence sonra indir.Beyler iyi günler şimdi Gta 5 ücretsiz oldu ben de indirmek istedim ama Epic çok yoğun bu yüzden sormak istedim. GTA 5 i sonra indirsem gelen hediye update gibi şeyleri kaçırır mıyım?
Kütüphaneye eklediysen 2 sene sonra da indirebilirsin problem yok.Beyler iyi günler şimdi GTA 5 ücretsiz oldu ben de indirmek istedim ama Epic çok yoğun bu yüzden sormak istedim. GTA 5'i sonra indirsem gelen hediye Update gibi şeyleri kaçırır mıyım?
Update gelince rockstar hediye vermiyor sadece Mayıs'ta girene 500k veriyorlar da mayısın bitmesine var daha sıkıntı yapma ilk 3 gün böyle geçer sonrasında salar herkes siteyi.Beyler iyi günler şimdi GTA 5 ücretsiz oldu ben de indirmek istedim ama Epic çok yoğun bu yüzden sormak istedim. GTA 5'i sonra indirsem gelen hediye Update gibi şeyleri kaçırır mıyım?
Evet.Arkadaşlar oyunu kütüphanemize ekleyip 3 ay sonra indirip oynamaya başlasak bile bize 1m dolar + skinleri falan verir mi yani ?
Hocam şuan GTA V sekmesine girdiğimde ''zaten var'' yazıyor. Yani kütüphaneme eklendi istediğim zaman yükleyebilirim değil mi ?Update gelince rockstar hediye vermiyor sadece Mayıs'ta girene 500k veriyorlar da mayısın bitmesine var daha sıkıntı yapma ilk 3 gün böyle geçer sonrasında salar herkes siteyi.
Evet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.