GTA 5 Yüklenme Ekranı Sorunu

İşletim sistemi
Windows 10
Merhabalar, ben GTA 5 story mode açtığımda, yükleme ekranında sonsuza kadar kalıyor. 1 saat beklesem, 2 saat de beklesem açılmıyor oyun bir, türlü yardım edebilir misiniz?
Sistemim:
4 GB 2133 MHz RAM.
240 GB SSD.
GT930MX 2 GB ekran kartı.
i5 7200-U 3.1GHz.
Windows 10 güncel (tüm Driver'lerde güncel)

gta5.png

Yukleme ekraninda Alt+Tab yapip oyunu asagiya alma, acilma suresi uzuyor.
Alakası olduğunu sanmıyorum zaten ALT+TAB da oyun direk yüklenmiyor donuyor tekrar ekrana geldiğinde kaldığı yerden devam ediyor

Save alırken sıkıntı olmuş büyük ihtimal internetten Save yükle Online gir oradan yüklediğin Save'e giriş yap

Alakası olduğunu sanmıyorum zaten ALT+TAB da oyun direk yüklenmiyor donuyor tekrar ekrana geldiğinde kaldığı yerden devam ediyor

Save alırken sıkıntı olmuş büyük ihtimal internetten Save yükle Online gir oradan yüklediğin Save'e giriş yap
Bekleme sirasinda oyunu asagi aliyorsa o yuzden yuklenmiyordur, bu sebepten oturu olabilir diye yazdim.

En son hangi görevde kaldığımı bilmiyorum ki,o kadar emeğim boşa gidecek Save dosyasını silince.

Silmene gerek yok iki save birden oluyo

Olmassa

Bazı PC'lerde Online'a direk girilmiyor donuyor sadece offlineden giriliyor hiç olmadı oynadığın Save'i sil

Bunu yap yani sil

Olmassa

Bunu yap yani sil
Oyunu doğrulama yaptım bakalım oradan bir sonuç çıkacak mı.

Olmassa

Bunu yap yani sil
Malesef işe yaramadı safe dosyasını silmekden başka bir şansım kalmadı.

Olmassa

Bunu yap yani sil
VEEEE hala açılmıyor oyun %100 save yükledim kendi kaldığım yeride yükledim açılmıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı