GTA 5 yüksek RAM kullanımı sorunu

zyroprophetıc2

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, bir şey danışacaktım. Youtube'da izlediğime göre, Recep Abi Pentium işlemci ve Nvidia GTX 750 Tİ sisteminde, GTA V'de 4 GB RAM kullanımını geçmemiş. Ben GTA V oynadıgımda ise RAM kullanımım, 7 GB'ye kadar ulaşıyor. Bu sorunu nasıl ortadan kaldırırım ? Ekran kartım Nvidia GTX 750 Tİ ve,işlemcim İ5 4590 CPU 3.30 GHz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Oyunda yüksek RAM kullanımı kötü bir şey değil. Ne kadar çok RAM kullanırsa o kadar hızlı olur oyun geçişleri, yüklenmeleri vs.

Beyler kusrua bakmayın konu açmayı bilmiyorumda . Şu problemi nasıl halledebilirim acaba Screenshot oyunu voidudan satın aldım şimdi aktivasyonunu yaptım fakat Setup indi Tam setup.exe 'yi çalıştırcam ''BU UYGULUMA BİLGİSAYARINIZDA ÇALIŞAMIYOR''Diyor neden acaba

Teşşekürler yaptım da bu GTA V .ok sorunlu bir oyun yahu 10 GB sadee yükleyene kadar Connection Lost felan veriyor o problemlerde nasıl düzeltilecek yazmıyorda

Merhaba arkadaşlar gene ben Halletim 63 Gb'ını ama bu 500 mb ölüm bana bi hal olmadı onu nasıl halledebilirim acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…