GTA 5 yüksek RAM kullanımı

Komutan Logar

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba benim bir sorunum var ve bu sorunu sizinle paylaşmak istedim.

Ben GTA 5 oynamak istiyorum ve bilgisayarımda 2G AMD 8570M ekran kartı bulunuyor. Bu ekran kartının yanında işlemci olarak i3 3110M var. Laptop olduğu için biraz düşük. 4GB RAM var ve oyuna girince RAM %95'e kadar çıkıyor. Ben bu bilgisayara 4GB daha RAM alsam oyun hala kasmaya devam eder mi? Ona göre RAM alacağım. Yardımlarınızı bekliyorum.

GTA 5 için 4 GB RAM yetersiz bir miktar. Muhtemelen takılmalar yaşıyorsunuz. RAM yükseltmesi yaptığınızda RAM kaynaklı olan takılmalar geçecektir. Ancak FPS artışı yaşamanız pek olası değil. Bununla birlikte diskiniz de yetersiz geliyor olabilir. Ancak RAM'i yükseltmeniz şart.

GTA 5 için 4 GB RAM yetersiz bir miktar. Muhtemelen takılmalar yaşıyorsunuz. RAM yükseltmesi yaptığınızda RAM kaynaklı olan takılmalar geçecektir. Ancak FPS artışı yaşamanız pek olası değil. Bununla birlikte diskiniz de yetersiz geliyor olabilir. Ancak RAM'i yükseltmeniz şart.

FPS artışı yani 10-15FPS bile artsa yeterli olru benim için. Eskiden böyle takılmalar fazla yoktu 1 aydır böyle olmaya başladı. Diğer oynadığım oyunlarda FPS aniden düşüyor. Sabit 60 ise bu kendini 30'a felan çekiyor ve öyle kalıyor. Bu durumda sorun hangi donanımda olabilir?

Oyun zatenmin 4 GB RAM istiyor ya RAM takviyesi yapacaksın ya da oyunu oynarken elinden geldiği kadar arka planda açık program işlem vb bırakmamaya çalışacaksın. Çünkü aynı dertten yakın bir arkadaşımda yakınıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı