Tamamen shark Card satmak üzere kurulmuş bir ekonomisi var zaten oyunun. Bu arkadaşlar da muhtemelen para kazanacağım, zamanla olacak gibi düşünürken 1-2 gün sonra oyunu bırakacaklar. Aynı şeyleri saatler boyunca yapmak eğlenceli değil. Ben zamanında kendime 8 milyar basmıştım 7.7 milyara inmiş birkaç ayda. Eğer bu şekilde oynayacak arkadaşlar varsa yeni çıkan arabaları, yeni çıkan işleri ve ofisleri alamayacaksınız çünkü bütün vaktiniz cayo perico yapmakla gececek. Oyundaki her işletmeyi satın almak ve son seviyeye çıkarmak 130 milyon tutuyor yani sırf etkinliklerinde zevk alacağınız gayrimenkuller sizden 130 saat talep ediyor. Kulağa akıl karı gibi gelmiyor 10-15 tane de araba alsanız 200-250 milyon gibi bir şey olur birkaç tane de uçak, özel araçlar, yat, avenger ve terrorbyte gibi şeyleri dahil edersek 300 milyon para. Sığınak arastirmalari ve ileride açılan teknolojilerle beraber 340 milyon tutuyor. Nereden mi biliyorum? Az önce gidip kendi istatistiklerime baktım, çünkü ben de şu an alınabilen her şey var. Ha sen gidip ben 340 saat harcayacağım karışma bana diyorsan kendin bilirsin. Ama aynı şeyi 340 saat boyunca yapmak akil kari degil. Bas parayı arada arkadaşlarınla beraber heist yap yeni arabaları modifiye et yatta partile ama 340 saat hamallik yapma