ismejxenk
Hectopat
Daha fazla
Kardeşim anti-cheat geldi hadi bundan bağımsız malum çok geç geldi. Genel olarak konuşuyorum bir insan bir oyunu neden oynar eğlenmek için sen yok şu saat yok şu para diyorsun. Ben arkadaşlarımla 500 saat friend sessionda oynadım çokta keyif aldım. Amaç eğlence değil mi ben mi anlamadım?Adamlara ticket falan atmazsan yemezsin ban. Adamlarin umrunda olan tek sey para. Neden mi ? O zaman shark card satamazlar. Ama onu da yakalayamiyorlar hahaha. Undetected methodlar abartilmadigi surece ban yemiyor. En guvenlisi reputation'i yuksek olan bir saticidan yaptirmak. G2G de 5-10 dolara milyar para, bunker research ve seviye basiyorlar.
Bu arada aci bir gercek, mod menuler ban yemiyor. Kelimenin tam anlamiyla insanlari kafese tikiyorlar, maze bank spawnliyorlar ve sakasiz insanlari takip edebiliyorlar. Bir kac menunun icerisinde flag user secenegi var. Yani adam yeni sunucuya katilsa bile pesinden gidebiliyorlar, online olursa bildirim geliyor ve adamin hayati iskence oluyor GTO da. Ama rockstar shark card satmak istiyor ne yapalim...
RDO da ayni kaderi paylasiyor su an. Communitysi oyunu ayakta tutmaya calisti ama Rockstar klasikligini konusturup mikro odemeleri tanitti. Kisa bir sure sonra modderlar rdr online'i da basti. Yazik gercekten.