GTA 5'de araba satmak para kazandırır mı?

Tek başınıza oynayacaksanız hile yapmamanın tamamen anlamsız zahmet olduğu bir sistem gta online. Arkadaş grubun varsa kesinlikle beraber gelişmek aşırı keyifli ama tek başınaysan indir hileyi al parayı. Oyuncuların %95i zaten parayı hileyle kasıyor. Gta online’da para hilesi= ETS de cheat engine kullanarak parayı 99999999 yapmak. Oynamak istesen bile oynayamayacaksın çünkü serverlar rezalet derecesinde.

Baktım hala ücretsiz satın alma sayfasında
Demek gerçekten sınırsızmış. O zaman en ucuzunu satıp denemiş olun. Ücretsiz yazısı devam ediyorsa en pahalı aracı satarak kar elde edin.

Yer açmak istiyorsan satabilirsin, sabırsız davranıp görev yapmadan bir an önce para eksiğini kapatıp istediğin yeni içeriği almak için de satabilirsin. O kadar fazla para getirmesini bekleme.
Fazla derken ne kadar fazla? Çünkü benim Online'da gördüğüm satış fiyatları iyiydi.

@YouLose @Turgineer Şu olayı video çekerek netleştirmek istiyorum. :D

Bu araçları Criminal Enterprise Starter Pack ile elde ettiğiniz için satarken para kazanamazsınız diye biliyorum.

Bu araçları Criminal Enterprise Starter Pack ile elde ettiğiniz için satarken para kazanamazsınız diye biliyorum.
Bedava verilen araçları satınca para gelmiyor.
Satamıyorsak o zaman sadece iki avantajı var. Sigorta vesaire yapmaya gerek yok, patlayınca yenisini alabiliriz. Bir de bir garajı istediğimiz kadar aynı araçtan doldurabiliriz. Ama hiçbiri farklı farklı modifiye yapıp bundan 3-5 tane koyarım garajıma diyecek kadar çekici arabalar değil.

Satamıyorsak o zaman sadece iki avantajı var. Sigorta vesaire yapmaya gerek yok, patlayınca yenisini alabiliriz. Bir de bir garajı istediğimiz kadar aynı araçtan doldurabiliriz. Ama hiçbiri farklı farklı modifiye yapıp bundan 3-5 tane koyarım garajıma diyecek kadar çekici arabalar değil.
Zaten Premium Edition çok gereksiz bir şey. Paranıza yazık olmuş. Size verdiklerini toplasanız 10 milyon dolar etmez.

Son düzenleme:
Zaten Premium Edition çok gereksiz bir şey. Paranıza yazık olmuş. Size verdiklerini toplasanız 10 milyon etmez.
Ben normalde 2018 yaz indiriminde oyunla beraber toplam 100 TL'ye aldım. GTA olunca çok yazık olmuş demiyorum ama şimdi alsam daha ucuza gelirmiş. Sistem toplama sorunlarımdan dolayı bir türlü oynayamadım çünkü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı