GTA 5'de dokular geç yükleniyor

yok gibin bisi

Hectopat
Makaleler
1
Başlıkta belirttiğim gibi gta 5'de dokular geç yükleniyor. Sebebi ne olmalı bir türlü çözemedim şu sorunu bir el atsanız nasıl çözeceğim bu sorunu? Fotoğraf da yükleyebilirim isterseniz.
@MF abi bi yardım etsen?

Mikail abi benim 1 TB'lık sabit diskim var taşınabilir 160 liralık olanlardan. Ona kursam birşey değişir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anki diskten hızlıysa değişir. Aslında hızlı olmasa da değişir çünkü tek bir diske hem işletim sistemi hem de oyun kurmak yerine oyunu ayrı bir diske kurman daha iyi.
Hem bilgisayara virüs girmişti baya abi. PC ye format atıcam son durumu söylerim bu arada 320 GB hdd formatta nasıl birleştireceğim 2 diski de? Yani d ve c olmasın sadece bir disk olsun.

Format sırasında bilgisayarın bütün verilerini sileceksiniz, C veya D'yi bırakmayacaksınız daha sonra yükleme işleminde disk oluşturma bölümünden istediğiniz kadar açıp, istediğinize istediğiniz GB miktarını atayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı