GTA 5'de hikaye moduna giriş yaparken bekletiyor

playdeat

Decapat
Daha fazla  
GTA 5'e girdiğimde ana ekrana gelmekte bir sıkıntı yok ama GTA 5'in story moduna girmeye çalışınca sadece bekletiyor, yani hiç girmiyor. Çökme falan da olmuyor, bir ara 1 saat bekledim ve gene açılmadı. Normalde en fazla 5 dk'ya açılırdı ama birkaç gündür açılmadı.

GTA 5'e girdiğimde ana ekrana gelmekte bir sıkıntı yok ama GTA 5'in story moduna girmeye çalışınca sadece bekletiyor, yani hiç girmiyor. Çökme falan da olmuyor, bir ara 1 saat bekledim ve gene açılmadı. Normalde en fazla 5 dk'ya açılırdı ama birkaç gündür açılmadı.
Oyunun dosyalarını doğrulayın.

Daha önce buna çok benzer bir sistemle oynadım(yani denedim), Bazen hiç açılmıyordu oyun açılsa bile alcağın FPS 30'dan yüksek olacağını sanmıyorum. Oyunun belgelerden settings dosyasından grafikleri ekstra kısarak şansını deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı