Darty sahte ürün satar mı?

emir çetin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Fransa'da tatildeyim dartyden 20 euroya Razer Gigantus V2 large satın aldım sanırım Türkiye'de 1500TL bandında. Burada 700 TL'ye geliyor. Darty sahte satar mı yarı yarıya fiyat farkı var. Nasıl anlayabilirim orijinal olup olmadığını?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Fransa'da tatildeyim dartyden 20 euroya Razer Gigantus V2 large satın aldım sanırım Türkiye'de 1500TL bandında. Burada 700 TL'ye geliyor. Darty sahte satar mı yarı yarıya fiyat farkı var. Nasıl anlayabilirim orijinal olup olmadığını?

Sorduğunuz sorudan çok emin değilim fiyat farkı için konuşacağım Türkiye'de dolar ya da euro bazına göre o fiyat biraz daha artıyor üstüne de birkaç vergi ekleniyor bu yüzden yurt dışına göre biraz daha fazla oluyor fiyatlar. Yurt dışında telefonlar vb. De daha ucuz her ülkenin farklı vergisi var.

Merhaba. Fransa'da tatildeyim Darty'den 20 Euro'ya Razer Gigantus V2 large satın aldım sanırım Türkiye'de 1500TL bandında. Burada 700 TL'ye geliyor. Darty sahte satar mı yarı yarıya fiyat farkı var. Nasıl anlayabilirim orijinal olup olmadığını?
Mümkün değil Darty en güvenilir mağazalardan. Orijinal satar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı