Ben GTA 5'e open4 uygulamasından mod atarken birkaç şey sildim yerine attım ama şimdi Online'ye girmiyor. Onları nasıl kaldıracak ya da değiştireceğim YouTube'da video varsa onu da atabilirsiniz teşekkürler.
Eğer modun .oiv uzantılı bir dosyası varsa ve onu kullanarak open4 ile otomatik olarak kurduysa silmesi için modun unistaller.oiv dosyası olması lazım eğer mods klasörüne otomatik yükleme yaptıysa mods klasörünü silmesi yeterli olur.
Open4'ün otomatik yüklemesi ile mi yüklediniz? Eğer öyle ise yanında bir de unistaller gelir onla silebilirsiniz. Tabii unistaller var ise bazı modlarda unistaller dosyası gelmiyor.
Open4'ün otomatik yüklemesi ile mi yüklediniz? Eğer öyle ise yanında bir de unistaller gelir onla silebilirsiniz. Tabii unistaller var ise bazı modlarda unistaller dosyası gelmiyor.