GTA 5'de nasıl mod kaldırılır?

mertozkan.06

Centipat
Daha fazla  
Ben GTA 5'e open4 uygulamasından mod atarken birkaç şey sildim yerine attım ama şimdi Online'ye girmiyor. Onları nasıl kaldıracak ya da değiştireceğim YouTube'da video varsa onu da atabilirsiniz teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Mod nasıl kurulur" adlı vidoeya bakıp kurduysanız aynı işlemin tersini yapın silin.

Eğer modun .oiv uzantılı bir dosyası varsa ve onu kullanarak open4 ile otomatik olarak kurduysa silmesi için modun unistaller.oiv dosyası olması lazım eğer mods klasörüne otomatik yükleme yaptıysa mods klasörünü silmesi yeterli olur.

Open4'ün otomatik yüklemesi ile mi yüklediniz? Eğer öyle ise yanında bir de unistaller gelir onla silebilirsiniz. Tabii unistaller var ise bazı modlarda unistaller dosyası gelmiyor.
İçine girdim 64e diye bi dosyaya ordan 3 tane şeyi sildim yerine başka dosyaları attım
Open4'ün otomatik yüklemesi ile mi yüklediniz? Eğer öyle ise yanında bir de unistaller gelir onla silebilirsiniz. Tabii unistaller var ise bazı modlarda unistaller dosyası gelmiyor.
İçine girdim 64e diye bi dosyaya ordan 3 tane şeyi sildim yerine başka dosyaları attım

İçine girdim 64e diye bir dosyaya oradan 3 tane şeyi sildim yerine başka dosyaları attım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı