GTA 5'de neler yapabilirim?

CAN ŞEKER

Hectopat
Katılım
24 Şubat 2015
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba saygıdeğer Technopat halkı, GTA 5 de sıkıldım daha doğrusu yeni yerler keşfedemedim sanırım neler yapmamı önerirsiniz nerelere gidebilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
 
Bende sıkıldım ONLINE'da da görevleri yaptık şimdi bir kez daha bitiriyorum sıkıntıdan bu sefer hiç bir karakteri öldürmeyeceğim. :) Nette araştırırsan yapılacak şeyler var mesela gizli arabalar var karakter hayvan olabiliyor gizli bitkilerle, araştırırsan bulursun video şeklinde var.
 
Öncelikle sana da merhaba dostum. Soruna gelelim hemen, oyundaki gizli yerlere gidebilir veya easter eggleri bulabilirsin. Mesela oyunda hayalet falan var onları internetten tespit edip kendin gör. Tüm gizli yerler ve easter eggleri seni uzun bir süre idare edecektir. Ayrıca yeni nesilde peyote denen bitki sayesinde çeşitli hayvanların kılığına girip bir süre onlarla oynuyorsun.
 
  • Peyoteleri bulabilirsin.
  • Mod yüklüyebilirsin.
  • Gizli yerlere gidebilirsin (Hayalet,Maden vb.).
  • Hile falan kullanıp şehri darma dağın edebilirsin :D
  • Baktın hiç olmuyor şehirde dolaş :D
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı