GTA 5'e Dualshock 4 bağlama

UtguluEmin

Decapat
Benim Dualshcok 4'üm var ama GTA 5'de çalışmıyor. İnternet'ten biraz araştırdım calibration diye bir şey varmış ama o bende yok ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunsuz çalışıyor değil mi?

Öncelikle, yeni bir profil oluşturun ve istediğiniz gibi düzenleyin. Tuş atamasından led ışığına kadar her şeyi ayarlayabilirsiniz. Kontrol cihazları sekmesinden oluşturduğunuz profili seçin ve artık hazırsınız. Oyun DS4 desteklemese bile oynayabilirsiniz.

Buradan Türkçe dil paketini indirebilirsiniz isterseniz. "tr"klasörünü alıp sürücünün olduğu klasöre atıp sürücüyü kapatıp açın.

Uyarayım, bazı oyunların DS4 desteği olduğu için 2 kol var ve aynı tuşa 2 kere basılıyormuş gibi gösterebilir. Böyle bir durumda yapmanız gereken tek şey DS4Windows'u kapatmak.

Ayrıntılı bilgiyi kendi sitesinden öğrenebilirsiniz: DS4Windows by Jays2Kings

Sorunsuz çalışıyor değil mi?

Öncelikle, yeni bir profil oluşturun ve istediğiniz gibi düzenleyin. Tuş atamasından LED ışığına kadar her şeyi ayarlayabilirsiniz. Kontrol cihazları sekmesinden oluşturduğunuz profili seçin ve artık hazırsınız. Oyun DS4 desteklemese bile oynayabilirsiniz.

Buradan Türkçe dil paketini indirebilirsiniz isterseniz. "TR"klasörünü alıp sürücünün olduğu klasöre atıp sürücüyü kapatıp açın.

Uyarayım, bazı oyunların DS4 desteği olduğu için 2 kol var ve aynı tuşa 2 kere basılıyormuş gibi gösterebilir. Böyle bir durumda yapmanız gereken tek şey DS4Windows'u kapatmak.

Ayrıntılı bilgiyi kendi sitesinden öğrenebilirsiniz: DS4Windows by Jays2Kings

Bende DS4Windows açılmıyor basınca ve bir de bir şey söyliyeceğim FIFA 19'da çaılışırmı.

Bende DS4Windows açılmıyor basınca ve bir de bir şey söyliyeceğim FIFA 19'da çaılışırmı.
Attığım resimdeki gibi gelmiş miydi peki? Yani kurduktan sonra açılmama vs. mi? En azından DS4 sürücüsünü kurabilsek kablolu şekilde oynarsınız destekleyen oyunları.

Çalışır bu arada. FIFA'nın kendisinde DS4 desteği var zaten.

Attığım resimdeki gibi gelmiş miydi peki? Yani kurduktan sonra açılmama vs. mi? En azından DS4 sürücüsünü kurabilsek kablolu şekilde oynarsınız destekleyen oyunları.

Çalışır bu arada. FIFA'nın kendisinde DS4 desteği var zaten.

Kuruldu onda sıkıntı yok sadece açılmıyor ve ben FIFA oynarken (yni dediğiniz buysa) Dualshock çalışmıyordu.

Kuruldu onda sıkıntı yok sadece açılmıyor ve ben FIFA oynarken (yni dediğiniz buysa) Dualshock çalışmıyordu.
Cidden çok garip ya, ne DS4W çalışıyor ne de kolu algılıyor.
Aygıtlar ve Yazıcılar'dan bakar mısınız DS4'u görüyor mu bilgisayar? Wireless Controller olarak görünmesi lazım.

Cidden çok garip ya, ne DS4W çalışıyor ne de kolu algılıyor.
Aygıtlar ve Yazıcılar'dan bakar mısınız DS4'u görüyor mu bilgisayar? Wireless Controller olarak görünmesi lazım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (16).png
    Ekran Görüntüsü (16).png
    100,4 KB · Görüntüleme: 129
Oradan Wireless Controller'a sağ tıklayıp sürücüyü kaldır deyin.
Sonra da Remote Play uygulamasını indirin. Hem sürücüyü yeniler hem de kolun bilgisayarınızda çalışıp çalışmadığına bakarız.

Yalnız benim PS4'üm yok ben sadece aldım kolu o kadar.
Sonra da Remote Play uygulamasını indirin. Hem sürücüyü yeniler hem de kolun bilgisayarınızda çalışıp çalışmadığına bakarız.

Keşke Xbox kolu alsaydınız da uğraşmasaydınız.

DS4Windows açtığınızda arkaplanda çalışmıyor değil mi, eminsiniz?

Aklıma başka bir şey gelmiyor, internette ilgili kaynak da yok aksi gibi.
Yardımcı olamadım kusura bakmayın.

Keşke Xbox kolu alsaydınız da uğraşmasaydınız.

DS4Windows açtığınızda arkaplanda çalışmıyor değil mi, eminsiniz?

Aklıma başka bir şey gelmiyor, İnternet'te ilgili kaynak da yok aksi gibi.
Yardımcı olamadım kusura bakmayın.

Arka planda çalışıyormuş.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (17).png
    Ekran Görüntüsü (17).png
    91,1 KB · Görüntüleme: 128
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı