UtguluEmin Decapat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 278 28 Haziran 2020 #2 Benim Dualshcok 4'üm var ama GTA 5'de çalışmıyor. İnternet'ten biraz araştırdım calibration diye bir şey varmış ama o bende yok ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2020
Benim Dualshcok 4'üm var ama GTA 5'de çalışmıyor. İnternet'ten biraz araştırdım calibration diye bir şey varmış ama o bende yok ne yapmam gerek?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 28 Haziran 2020 #31 UtguluEmin dedi: Arka planda çalışıyormuş. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan kaldırmış mıydınız Wireless Controller sürücüsünü? Artı 0 Eksi
UtguluEmin dedi: Arka planda çalışıyormuş. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan kaldırmış mıydınız Wireless Controller sürücüsünü?
KS KS UtguluEmin Decapat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 278 28 Haziran 2020 #32 Ellie Williams dedi: Denetim masası'ndan kaldırmış mıydınız Wireless Controller sürücüsünü? Genişletmek için tıkla... Yok kaldırmadım. Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Denetim masası'ndan kaldırmış mıydınız Wireless Controller sürücüsünü? Genişletmek için tıkla... Yok kaldırmadım.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 28 Haziran 2020 #33 DS4W arkaplanda çalışıyorsa Görev Çubuğu'nda, saatin orada ikon olarak görünmesi gerekiyor. Oradan açar mısınız? Artı 0 Eksi
DS4W arkaplanda çalışıyorsa Görev Çubuğu'nda, saatin orada ikon olarak görünmesi gerekiyor. Oradan açar mısınız?
KS KS UtguluEmin Decapat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 278 28 Haziran 2020 #34 Ellie Williams dedi: DS4W arkaplanda çalışıyorsa görev çubuğu'nda, saatin orada ikon olarak görünmesi gerekiyor. Oradan açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Neyse ya boş ver klavye mousle da oynayabilirim çok teşekkür ederim emeklerin için. Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: DS4W arkaplanda çalışıyorsa görev çubuğu'nda, saatin orada ikon olarak görünmesi gerekiyor. Oradan açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Neyse ya boş ver klavye mousle da oynayabilirim çok teşekkür ederim emeklerin için.