GTA 5'e girilmiyor

Yağızoktr21

Centipat
Daha fazla  
GTA 5'i uzun zamandır oynuyorum ancak yükleyip geri sildiğimde Rockstar hesabımın şifresini ve e-postasını unuttuğum için geri giremedim. O kadar para verdiğim oyun resmen çöp oldu. Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    68,7 KB · Görüntüleme: 68
GTA 5'i uzun zamandır oynuyorum ancak yükleyip geri sildiğimde Rockstar hesabımın şifresini ve e-postasını unuttuğum için geri giremedim. O kadar para verdiğim oyun resmen çöp oldu. Ne yapmalıyım?

Maalesef hocam yapılacak bir şey yok gibi duruyor telefon numarası falan kayıtlıdır belki siz unutmuşsunuzdur bir de öyle deneyin eğer olmuyorsa GG ya da yeni bir Rockstar hesabı açıp girmeniz lazım ama olmaz sanırım denemekten zarar gelmez ama.

E postasına kadar unuttuysan, alman çok zor artık, geçmiş olsun. Rockstar'a ticket falan atılabiliyorsa ancak onu deneyebilirsin.

Maalesef hocam yapılacak bir şey yok gibi duruyor telefon numarası falan kayıtlıdır belki siz unutmuşsunuzdur bir de öyle deneyin eğer olmuyorsa gg ya da yeni bir Rockstar hesabı açıp girmeniz lazım ama olmaz sanırım denemekten zarar gelmez ama.

Yeni açtığım Rockstar hesabı ile de maalesef giremiyorum. Yeni Steam hesabı açarsam ve oradan oyunu satın alırsam yeni Rockstar hesabı ile girebilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı