- RAM
- 32 GB
- Ekran kartı
- RTX 4070 Super 12GB
- Anakart
- MSI Pro Z790-S
- İşlemci
- i5 13400F
Oyunu her açmaya çalıştığımda sırasıyla 1-2 dakika Epic Games Launcher'ın açılmasını bekliyorum, 1-2 dakika Rockstar Games Launcher'ın sunucuya bağlanmasını bekliyorum (bulunduğum ağda bant genişliği aşırı düşük), 5 dakika boyunca launcher'a girmeye çalışıyorum (oturum açma, maile doğrulama gelmesi, bağlanması vb.) ve son olarak yine birkaç dakika oyun penceresinin gelmesini bekliyorum. Pencere geldiğinden sonra hiçbir sıkıntı kalmıyor. Sistem yeni, o yüzden cihazın performansı ile alakalı bir sorun olmadığına fakat uygulamaların sıkıntılı olduğuna eminim. Oyunu başlatmak, oyunu oynamaktan çok daha zor. Zaten online ile de işim yok, o yüzden Social Club vb. benim için gereksiz durumda. Doğrudan ve hızlıca oyunun hikaye moduna giriş yapmak istiyorum. Reddit'te benzer konularda başlangıç seçeneği olarak
-scOfflineOnly
eklemeyi önerenler olmuş ama bence işe yaramadı. Oyuna giriş yaparken bu kadar süren bu işlemleri kısaltmak ya da direkt devreden çıkarma gibi bir şansım var mı? Nasıl bir çözüm uygulayabilirim?