GTA 5'e rakip oyun nasıl yapılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İmkansız diye bir şey yoktur. Yardımcı olun ne yapmak lazım.

Arkadaşlar dalga geçmeyin imkansız diye bir şey yoktur size bunu kanitlicam.
Dostum bu sektöre girsen bile GTA'yı Rockstar dışında hiç bir şirket yapamıyor. 12 yıl oldu çıkalı hala aldığı başarıyı geçtim yanından geçen kalitede bir oyun bile olmadı.

Merhaba, GTA 5'e rakip oyun nasıl yapmak istiyorum. İmkansız diye bir şey yoktur. Ben de yapacağım. Nasıl yapılır?

Basit bir iş değil. Şahsen C# üzerinden stok takip programı yazmış birisiyim ve yazmam günlük 3,4 saatlik emekle, 5-6 ay kadar zamanımı aldı.
GTA tarzı bir iş, 1 kişiyle olacak bir iş değil. Ekip gereklidir. Böyle bir oyunu tasarlamaya elverişli (açık dünyaya) elverişli bir oyun motorunu kullanmayı bilen bir ekipten bahsediyorum. Unreal Engine 5 tarzı.
Bunun dışında adını hatırlamıyorum ama Rockstar kendi matematiksel oyun motorunu kullanır. Çalışanlarının resmen pestilini çıkaran bir firma Rockstar. Oyunu söylenen tarihe yetiştirmek, hatasız ve bug suz çıkarmak için devasa bir çaba sarf ediyorlar. Onca çalışanla diğer oyunlarının Online versiyonlarıyla ilgilenemiyorlar bile. Varsa yoksa GTA 6.
Daha gereken maliyete gelmedim .
Hesabını yap.

Son düzenleme:
Merhaba, GTA 5'e rakip oyun nasıl yapmak istiyorum. İmkansız diye bir şey yoktur. Ben de yapacağım. Nasıl yapılır?

Tüm Türkiye'ye toplanıp en dandik oyunu yapalım bari : D bu ara şaka yapıyorum ciddiye almayın

Hocam abartmayın sizde, her firma gibi bir gün Rockstar Games sonuda gelecek, 5 en iyi ve muhtemelen son oyundu 6 ile herkesi hayal kırıklığına uğratarak piyasadan ayrılacaklarını düşünüyorum çünkü daha 2. trailer bile gelmedi aradan 1.5 yıl geçti.
2. fragmanın gelmemesi ile bu durumun ne alakası var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı