Bugün sabah GTA 3, Vice City ve San Andreas'ı %100 yaptığıma dair konu açmıştım ve orada GTA 5'in de %99'da olduğunu söylemiştim. Sonunda GTA 5'te bitti. Ve GTA 5'i bitirmek her ne kadar aralarında en uzunu da olsa en kolay ve aynı zamanda en sıkıcısıydı.
Sizi bilemem ama ben daha ana hikâyeyi bitirmeye yaklaşırken bile sıkılmaya başlamıştım ve %100 bitirene kadar iyice baydım.
%100 bitirmenin iyi yanları:
RDR1'e gönderme yapan ek bir görev, haritada beliren UFO'lar, uzaylı görevi, 1900'lü yıllardan kalma katilin görevi iyiydi.
GTA 5'i %100 yapmam 48,7 saat sürmüş. Bunun 2-3 saati mod testlerine gitmişti. Yani GTA SA ile benzer sürede %100 olmuş:
GTA 5'i %100 yapınca açılan kıyafet:
GTA 5'i %100 bitirince açılan "last One" görevinden bir kare:
GTA 5'i %100 bitirince açılan "last One" görevinden RDR1 göndermeli koca ayak:
GTA 5'i %100 bitirince haritada beliren 3 UFO'dan birisi:
Gerçek hayatta öldüremeyeceğin insanları öldürebiliyorsunuz, kazanamayacağınız parayı kazanabiliyorsunuz, gözünüzle göremeyeceğiniz arabaları sürebiliyorsunuz (oyunda lisanslı hiçbir marka yok ama esinlenme var internetten bakıp bulabilirsiniz.) Her türlü eğlenebiliyorsunuz. Sırf şu üç özelliği için 1000 yıl oynamaya değer, yoksa köylü gibi sadece hikayeye bakacak olursan pek bir şey yok.@490836 hiç oynamayan birisi için tavsiye eder misiniz? Epic'den almayı düşünüyordum ama hikaye hakkındaki yorumlarınız kafamı karıştırdı.
Çok üst düzey beklemeyin yeter. Birde yaptığınıza değmeyen, hikayeyi boş yere uzatan, madem bu kadar kolaydı neden 10 küsür görevi buna harcattın dedirten görevlere hazır olun yeter. Çok kötü bir senaryosu yok fakat tatmin edici veya akılda kalıcı da değil. Ben oyunu aktif oynarken bile bazı karakterleri isminden tanıyamadığım olmuştu.@490836 hiç oynamayan birisi için tavsiye eder misiniz? Epic'den almayı düşünüyordum ama hikaye hakkındaki yorumlarınız kafamı karıştırdı.
O oyunu oynadığım dönemde oyunları %100 bitirme isteğim yoktu. Hikayesi hala aklımda. Onu da bir kaç yıla unutursam geri dönebilirim.Hocam GTA 4 galiba arada kaynamis siz diger GTA oyunlarini bitirirken![]()
Tebrikler, 5'te yüzde 80'e oyunu eğlene eğlene oynayarak vardım fakat daha ileri gitmeyi düşünmemiştim hiç.Bugün sabah GTA 3, Vice City ve San Andreas'ı %100 yaptığıma dair konu açmıştım ve orada GTA 5'in de %99'da olduğunu söylemiştim. Sonunda GTA 5'de bitti. Ve GTA 5'i bitirmek her ne kadar aralarında en uzunu da olsa en kolay ve aynı zamanda en sıkıcısıydı.
Sizi bilemem ama ben daha ana hikâyeyi bitirmeye yaklaşırken bile sıkılmaya başlamıştım ve %100 bitirene kadar iyice baydım.
%100 bitirmenin iyi yanları:
RDR1'e gönderme yapan ek bir görev, haritada beliren UFO'lar, uzaylı görevi, 1900'lü yıllardan kalma katilin görevi iyiydi.
GTA 5'i %100 yapmam 48,7 saat sürmüş. Bunun 2-3 saati mod testlerine gitmişti. Yani GTA SA ile benzer sürede %100 olmuş:
GTA 5'i %100 yapınca açılan kıyafet:
GTA 5'i %100 bitirince açılan "Last One" görevinden bir kare:
GTA 5'i %100 bitirince açılan "Last One" görevinden RDR1 göndermeli Koca Ayak:
GTA 5'i %100 bitirince haritada beliren 3 UFO'dan birisi:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.