Önerdikleri PC özellikleri düşük olanlarda geçerli. Ve çok biliyor sanki onlar. Pixel pixel oynamak kimin için faydalı. Tamam ben 1360x768p oynuyorum bir sor bakalım niye oynuyorum. Tabii başka monitör yok.
Önerdikleri PC özellikleri düşük olanlarda geçerli. Ve çok biliyor sanki onlar. Pixel pixel oynamak kimin için faydalı. Tamam ben 1360x768p oynuyorum bir sor bakalım niye oynuyorum. Tabii başka monitör yok.
Arka plandaki programları kapatın örnek: Avast gibi programlar, masaüstünüzden Denetim Masası'ndan sistem ve güvenlik oradan ise güç seçeneklerinden en yüksek ayarları yapın. Umarım işinize yaramıştır.
Arkadaşın dediğine göre oyun 4GB Ram ile çalışıyor ve bu GTA 5 için kesinlikle yetersiz. O yüzden oyuna en azından 6GB gibi bir miktar ayırılması gerek. Bunu da RAM'i temizleyerek yapabilirsiniz.
İşlemci biraz daha yüksek frekansa çıkabileceği için bu sonucun normal olduğunu söyleyebilirim. Nihai mod profili CMD üzerinden kod ile oluşturulabilir.