Rehber GTA 5'i gerçekçi kılan modlar

Konuda olan ilk 4 modlarla birlikte Natural Vision Evolved ve QuantV grafik modunu bir de bunların dışında NVE'de add-on olan daha koyu gece ve parlak ışıkları da yükledim oyun tamamen şenlik oldu Fakat bazı sıkıntılar var gündüzleri çok parlak oluyor etraf bunu kısabilir miyim bir de parlak ışıklar modu biraz fazla sanki bu da kısılıyor mu?

Parlak ışıkları kaldırınca sorun düzelmedi bende QuantV'yi de kaldırdım ve sanırım oyunu bozdum FPS yerlerde.

Son düzenleme:

3060 Ti ile akıcı oynatır mı?

3060 Ti ile akıcı oynatır mı?

Oynatır.

Cortlatmışsınız hocam

Muhabbetti dönünce dayanamayıp tekrar GTA 5 yükleyip modladım şu an sadece Natural Vision Evolved var ama bu haliyle bile gayet iyi. Tabii bir de için de gelen opsiyonel eklentiler bazılarını ve performance Boost'u kurdum

yükleyesim geldi şimdi. Acaba ekran kartınız ve işlemciniz nedir?

Sence aynı modları bende yüklesem patlar mıyım? Ryzen 5 5600G GTX 1660S var.

Benim sistem de yer yer 30 FPS altına düşüyor şu an. Önerim sadece Natural Vision Evolved kurup performance Boost add on geliyor içinde onu da kurup oynaman ki ben de öyle oynuyorum artık.

Benim sistem de yer yer 30 FPS altına düşüyor şu an. Önerim sadece natural vision Evolved kurup performance Boost add on geliyor içinde onu da kurup oynaman ki ben de öyle oynuyorum artık.

Ben quantv ve nve arasında kaldım. Hangisini yüklemeliyim yani oyun daha rahat oynanır NVIDIA GeForce GTX 1650 ile 11th gen Intel(R) Core(tm) i5-11320H @ 3.20GHz 3.19 GHz 8 GB RAM.

Yen rehber hazırladınızmı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…