GTA 5'i Steam'den Satın Almak vs Kutulu Satın Almak

İşletim sistemi
Windows 10

Eren84921

Hectopat
Arkadaşlar Steam'den mi satın almalıyım, yoksa kutulu olarak mı?

Laptopum:

• Intel Core i7-7700HQ 2.80Ghz
  • 16 GB Ram
  • Geforce GTX 1050 4 GB
  • 128 GB SSD
  • 1 TB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Plati.ru sitesinden 20 Tl' ye aldım 2 tane gta 5 hesabı bir sıkıntı çıkmadı.

Plati.ru sitesinden 20 Tl' ye aldım 2 tane gta 5 hesabı bir sıkıntı çıkmadı.
malesef plati.ru üzerinden alamam çünkü o site kandırıyor bi aldın diyelim 3 gün içerisinde hesapi alıyorlar.
Kutulu alirsaniz Steam'de etkinlestiremezsiniz. Aklinizda bulunsun.
Kutulu almaya vazgeçtim onu yerine steamden alıcam konu kilitlenebilir.
Bi ara indirimde 60 TL'ye kadar düştüğünü hatırlıyorum. Kutulu olanlar daha pahalı diye biliyorum. Durma Play gibi sitelerden 70-80 TL'ye bulabilirsin.
Durmaplay sitesine güvenmiyorum En iyisi Steam'den almak daha mantıklı geliyor :)

Son düzenleme:
malesef plati.ru üzerinden alamam çünkü o site kandırıyor bi aldın diyelim 3 gün içerisinde hesapi alıyorlar.

Kutulu almaya vazgeçtim onu yerine steamden alıcam konu kilitlenebilir.

Durmaplay sitesine güvenmiyorum En iyisi Steam'den almak daha mantıklı geliyor :)
Durmaplay'dan bizzat aldım. 6 ayı geçmiştir herhalde. Halen daha oynamaktayım.

Kutulu versiyonunda içerik fazlalığı olduğundan dolayı fiyatı dijitaline göre değişiyor, kutulu versiyonunda 7 CD'lik bir kurulum var fakat internet yönünden dijitale göre zorlamıyor, ben şahsen param olsa kutulu alırım koleksiyon niyetine.
Steam’den alırsanız hem multiplayer hem de story mode oynayabilirsiniz. Steamden 84.50’ye almanız daha mantıklı olur sırf kutusu için fazla para vermeyin.
Sadece kutudan ibaret değil, içinde oyunun fiziksel olarak haritası, hediye oyun içi kodlar falan da veriliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı