malesef plati.ru üzerinden alamam çünkü o site kandırıyor bi aldın diyelim 3 gün içerisinde hesapi alıyorlar.Plati.ru sitesinden 20 Tl' ye aldım 2 tane gta 5 hesabı bir sıkıntı çıkmadı.
Kutulu almaya vazgeçtim onu yerine steamden alıcam konu kilitlenebilir.Kutulu alirsaniz Steam'de etkinlestiremezsiniz. Aklinizda bulunsun.
Durmaplay sitesine güvenmiyorum En iyisi Steam'den almak daha mantıklı geliyorBi ara indirimde 60 TL'ye kadar düştüğünü hatırlıyorum. Kutulu olanlar daha pahalı diye biliyorum. Durma Play gibi sitelerden 70-80 TL'ye bulabilirsin.
yıl başinda indirimi bekliyeceğim ama en iyisi indirimdeken almak daha mantıklıdı o yüzden alamadımO zaman yilbasi indirimlerini beklemekte fayda var.
Durmaplay'dan bizzat aldım. 6 ayı geçmiştir herhalde. Halen daha oynamaktayım.malesef plati.ru üzerinden alamam çünkü o site kandırıyor bi aldın diyelim 3 gün içerisinde hesapi alıyorlar.
Kutulu almaya vazgeçtim onu yerine steamden alıcam konu kilitlenebilir.
Durmaplay sitesine güvenmiyorum En iyisi Steam'den almak daha mantıklı geliyor![]()
Sadece kutudan ibaret değil, içinde oyunun fiziksel olarak haritası, hediye oyun içi kodlar falan da veriliyor.Steam’den alırsanız hem multiplayer hem de story mode oynayabilirsiniz. Steamden 84.50’ye almanız daha mantıklı olur sırf kutusu için fazla para vermeyin.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.