- Makaleler
- 13
Hocam sende Papara yok ki.Vercen mi hesabı.
Hocam sende Papara yok ki.Vercen mi hesabı.
Öncelikle merhaba, ben GTA 5'li Epic Games hesabı takaslıyorum. İsteyen olursa satarım da.
13 TL. (Pazarlık olur)
Veya takas yapacaksanız ETS 2 (euro Truck Simulator 2)'li Steam hesabına direkt veririm.
Tamam fiyatını 5 TL'ye düşürdüm.
GTA 5 Epic Games veririm. ETS 2 istiyorum bende. Tabiki.Hocam ETS 2'li Steam hesabı ile takas düşünür müsünüz?
GTA 5 Epic Games veririm. ETS 2 istiyorum bende. Tabii ki.
EPostayı vermeyeceğim ama ayarlardan kendi Epostana çevirebilirsin. GTA 5 oynandı bi 3 saat.Tamam hocam iletişime nereden geçebilir ayrıca bu hesaplarda GTA 5 hiç oynandı mı ve epostasını da bana verecek misiniz?
Epostayı vermeyeceğim ama ayarlardan kendi epostana çevirebilirsin. GTA 5 oynandı bir 3 saat.
Kullanmazsan alıyorlardı hesabı elinden 2 saat oynaman gerekiyordu en az. Hiç oynamazsan hesabı siliyorlardı. Herkes 100 hesap açıp satmasın diye.Yok hocam o zaman vazgeçtim bana kullanılmamış GTA 5 hesabı lazım.
Kullanmazsan alıyorlardı hesabı elinden 2 saat oynaman gerekiyordu en az. Hiç oynamazsan hesabı siliyorlardı. Herkes 100 hesap açıp satmasın diye.
Oyle diyorlardı yalanmış demekki oynanmamış neden istiyor? Oynanmış olsa ne olacakmış dünya yerinden mi sökülücek?Hocam 3 tane hesap aldım hiç oynanmamış şu an arkadaşıma arıyorum.
Oyle diyorlardı yalanmış demek ki oynanmamış neden istiyor? Oynanmış olsa ne olacakmış dünya yerinden mi sökülücek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.