GTA 5'te 5 FPS Almak

plectrum

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar şimdi bende söyle bir sistem var:
  • 4 GB RAM
  • 1 GB ekran kartı 128 bit
  • 2.66 GHZ işlemci
Bu sistem ile GTA 5'de 1024 x 768 de 10 FPS ile oynuyorum ( low ayarlarda)
Ben sadece bu sisteme su ekran kartini eklersem 1024 x 768 de 30 FPS'ye ulasir miyim?
Asus GTX750 Ti STRIX OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı 1124 MHZ
Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizde ki ekran kartında belleği aşma sorunu olabilir. GPU'nun tamamını kullanarak GTX750 Ti ile 40-45 FPS alabilirsiniz. (Tabii işlemcinin modeli çok önemli)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz için. Türkçe kurallara uymamaktan 1 gün ban'ım vardı da, o yüzden cevap yazamadım. Sistemi kopmle değiştim, biraz eski olduğu için sürekli uyumsuzluk sorunu oluyordu ben de en baştan kurma ihtiyacı duydum. Şu an ki sistemim şöyle ;
  • 8 GB kingston hyprx Ram,
  • Galaxy GTX750 2 GB ddr5 128 Bits,
  • Amd A6-6400K 3.9 GHZ işlemci.
Bu sistem gta v' yi 30 fps'nin üstünde, iyi bir çözünürlükte oynatır dimi arkadaşlar?

Son düzenleme:
Hayır oynatmaz. İçinde ekran kartı olan bir işlemciye neden ekran kartı alıyorsunuz ? En azından G3258'li sistem tavsiye ederim.

Hayır oynatmaz. İçinde ekran kartı olan bir işlemciye neden ekran kartı alıyorsunuz ? En azından G3258'li sistem tavsiye ederim.
G3258'i tercih etmiştim ilk olarak, ama PC'yi topladığım yerde ki adam bu işlemci yi tavsiye etti. Hem daha iyi hem daha uygun dedi, ben de tamam o zaman dedim. Ama cidden açmayacak mı şimdi?

Biraz araştırmam ile 20-30 fps alıyorsunuz. Eğer Gtx 750 Ti ekran kartınız var ise Pentium G3258 almak daha mantıklı. G3258, A6-6400K'dan daha performanslıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…