GTA 5'te 5 FPS Almak

Biraz araştırmam ile 20-30 fps alıyorsunuz. Eğer Gtx 750 Ti ekran kartınız var ise Pentium G3258 almak daha mantıklı. G3258, A6-6400K'dan daha performanslıdır.
Malesef ki işlemcinin siparişini verdim. Yani artık ne kadar oluyorsa o kadarla yetinicez. Bu arada iyi bir çözünürlükten kastım 1366×768pp. Yani 1080p veya 4K falan istemiyorum. 1366×768 de 30 FPS yakalasın yeterli.

Tek bir bellek mi satin aldiniz yoksa cift kanal mi ? Bellek hizlariniz nedir ? Eger cift kanal bellek satin aldiysaniz frekans degerlerini de 1866MHz ve uzerine cekerseniz bahsettiginiz cozunurlukte 30FPS ve uzeri alirsiniz.
İki adet kingston hyperx fury 4 GB RAM'im var. Yani toplamda 8 GB. Sistemimin son şekil bulmuş hali şöyle
  • AMD A6-6400K işlemci
  • 4x2 GB toplamda 8 GB Kingston Hyperx Fury RAM
  • Nvidia Geforce GTX 750
  • 600 W power supply

Mantıksız bir sistem olmuş diyeceğim fakat ürünler elinize geçti sanırım. Bir kere GTA 5 için çift çekirdekli işlemci alınmaz. Hayırlı olsun.
Sağolun. Vallaha memnunum şu an sistemden bu kadar bütçe ile bu kadarı toplanıyor. Yinede 35-45 arası bir FPS değeri alabiliyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı