GTA 5'te adam IP adresini doğru bildi

brrşibididop

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, ben bugün GTA Online oynarken bir adam beni yanına tpledi işte napıyorsun falan dedi. Bende kardeşim manyak mısın çekil git şuradan dedim. Sonra bana oooo Vodafone kullanıyosun iyiymiş dedi ve IP adresimi attı. Sonra "Nasıl yaptın?" demeye kalmadan "Hadi git masaüstüne." dedi ve oyunu aniden kapattı. Bunu nasıl yaptı? Bir yerden RAT mı yedim yoksa bu bir hile mi? Yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam public sunucuda oynamayın bu oyunu, bana da yapmışlardı aynısını. Bazı hileler böyle şeyler yapabiliyor.

Bu GTA 5'te kullanılan bir çeşit hile. Yazılım ile Rockstar lisansını IP adresini falan görebilirler daha önce GTA 5 Online da hile kullandım oyununu kapat diye bir seçenek vardı diye hatırlıyorum.

Konuyu takip ediyorum eğlenceli bir konu gibi.

Bence oyunla alakalı bir ara Minecraft'ta da vardı böyle şeyler. Log4Shell diye geçiyordu. Hata Minecraft Java açık olan herkesin bilgisayarına erişebiliyorlardı ama şu an düzeltildi artık yok.

Var hocam hileler Playlistimize davet etmememize rağmen bir adam girip bütün oyunumuzu kapatmıştı 5 kişinin Online'da olma olasılığı daha yüksek yani.

Şahsen bu tarz konuları, ilgi açlığı olanlar açıyor diye tahmin ediyorum.
Herhangi bir hilenin, siz masum masum oynarken oyununuzu, ayrıca büyük bir firmanın oyununu.
IP adresini şak diye alması, garip.
Sanmam.

İşte bu yüzden online oyun oynamayı bıraktım, daha demin RDR online girdim onda da aynılarından var ortalık orman çoçuğu kaynıyor resmen.

Hocam Allah aşkına ilgi açlığıyla ne ilgisi var? Adam ilk defa böyle bir durum yaşamış. İlk defa bir anda sizin durduk yere oyununuzu kapatsa, IP adresinizi söylese şaşırmaz mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…