"PHANTOM" Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.162 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #1 Oyun esnasında hep mesaj geliyor aynı kişiden. İsmi de gözükmüyor. Sadece ||||||||||| gibi şeyler var. Link gönderiyorlar herhalde. Baktım ama gitmedim linke. Hala aynı mesaj geliyor. Ne yapmalıyım. Not Online oynuyorum.
Oyun esnasında hep mesaj geliyor aynı kişiden. İsmi de gözükmüyor. Sadece ||||||||||| gibi şeyler var. Link gönderiyorlar herhalde. Baktım ama gitmedim linke. Hala aynı mesaj geliyor. Ne yapmalıyım. Not Online oynuyorum.
CodeNR Kilopat Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 140 11 Nisan 2022 #2 Online dan soğuttu o mesajlar. Artı 0 Eksi
xeyro65 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 517 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2022 #3 Nasıl ignore edeceğinizi bilmiyorum ama linklere kesinlikle tıklamayın istemediğiniz şeyler olabilir. Artı 0 Eksi
Nasıl ignore edeceğinizi bilmiyorum ama linklere kesinlikle tıklamayın istemediğiniz şeyler olabilir.
KS KS "PHANTOM" Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.162 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #4 xeyro65 dedi: Nasıl ignore edeceğinizi bilmiyorum ama linklere kesinlikle tıklamayın istemediğiniz şeyler olabilir. Genişletmek için tıkla... Mesaja girdim ama linke tiklamadim sorun olmaz değilmi? Artı 0 Eksi
xeyro65 dedi: Nasıl ignore edeceğinizi bilmiyorum ama linklere kesinlikle tıklamayın istemediğiniz şeyler olabilir. Genişletmek için tıkla... Mesaja girdim ama linke tiklamadim sorun olmaz değilmi?
xeyro65 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 517 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2022 #5 "PHANTOM" dedi: Mesaja girdim ama linke tiklamadim sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Linke tıklamadığın sürece bir şey olmaz Artı 0 Eksi
"PHANTOM" dedi: Mesaja girdim ama linke tiklamadim sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Linke tıklamadığın sürece bir şey olmaz
KS KS "PHANTOM" Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.162 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #6 xeyro65 dedi: Linke tıklamadığın sürece bir şey olmaz Genişletmek için tıkla... Gta online cidden çok dandik. Hadi bu işlerden pek anlamayan birisi o linklerden birisine tıklasa ne olacak? Artı 0 Eksi
xeyro65 dedi: Linke tıklamadığın sürece bir şey olmaz Genişletmek için tıkla... Gta online cidden çok dandik. Hadi bu işlerden pek anlamayan birisi o linklerden birisine tıklasa ne olacak?
CodeNR Kilopat Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 140 11 Nisan 2022 #7 Açık dünyası bu kadar güzel olupta Online kısmıyla ilgilenmemek bu oyuna ihanet. Artı 0 Eksi
KS KS "PHANTOM" Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.162 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #8 CodeNR dedi: Açık dünyası bu kadar güzel olupta Online kısmıyla ilgilenmemek bu oyuna ihanet. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Artı 0 Eksi
CodeNR dedi: Açık dünyası bu kadar güzel olupta Online kısmıyla ilgilenmemek bu oyuna ihanet. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle.