GTA 5'te FPS düşmesi RAM takviyesi ile gider mi?

İşletim sistemi
Windows 8.1

Hocam yaklaşık 4 ay önce dolap üzerinden HD5670 GDDR3 1 GB ekran kartını satın aldim yaklaşık 340 TL'ye Q8200 işlemci ile birlikte 30-40 FPS alıyorum HD6350 elden almak yerine şansınıza güvenip dolap üzerinden ekran kartı bakmanızı öneriyorum.

Tamam bakarım.

Bu ekran kartıyla oyunu çalıştırabilmeniz bile mucize hocam. Hangi ayarlar ve çözünürlükte oynuyorsunuz ?

Arkadaş herkes daha neyin sorun çıkarttığına bakmadan tahmin etmiş. Sen bi MSI Afterburner ile bak bakayım hangileri yetmiyor.

Gerçi sistem çok düşük hepsi birden yetmiyordur.

Arkadaş herkes daha neyin sorun çıkarttığına bakmadan tahmin etmiş. Sen bir MSI Afterburner ile bak bakayım hangileri yetmiyor.

Gerçi sistem çok düşük hepsi birden yetmiyordur.

Önce eleştirip sonra aynı sonuca varmanız komikti . Sistemin GTA 5 açması bile garip hocam.

Arkadaşlar bende Lenovo G50 30 var ve GTA 5 15 FPS falan. Çok fazla drop oluyor. 4 GB RAM eklesem droplar gider mi?

Sizi kırmak istemem ama ekran kartınız gerçekten çok yetersiz. RAM eklerseniz Droplar Yani FPS düşmeleri gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…