GTA 5'te FPS düşmesi RAM takviyesi ile gider mi?

İşletim sistemi
Windows 8.1
GTA 5 oynamak için minimum önerilerimi yazayım ama anakartın desteklemiyor olabilir.

Core 2 Quad Q8300 ve üstü işlemci minimum.
Ekran kartı GT420 önerebilirim idare edecektir normal ayarlarda.
Anakartın desteklemezse anakart olarak G41 veya G43 falan al asla ASUS alma OC yapamazsın Gigabyte OC çok iyi.

Core Quad Q6600 GTA 5 için yetmezmi acaba? Sonuçta aynı seri içerisindeler ikiside 4 çekirdek.

Q6600 çok ısınıyor ben önermiyorum ama Q6600 de çok farklı bir sonuç vermeyecektir 3 FPS falan değişir diye düşünüyorum yoksa Q6600 benim gözümde bir baş yapıt.

Bende kendi Gigabyte G41 anakartıma almayı düşünüyorum şu an Core 2 Duo E4400 var malumunuz günlük kullanımda bile çok yetersiz kalıyor. Bir çok yerde Quad işlemcilerin fazla ısındığı yazıyor.

Bende kendi Gigabyte G41 anakartıma almayı düşünüyorum şu an Core 2 Duo E4400 var malumunuz günlük kullanımda bile çok yetersiz kalıyor. Birçok yerde Quad işlemcilerin fazla ısındığı yazıyor.

Core 2 Duo serisi gerçekten yavaş o konuda katılıyorum Q6600 alabilirsiniz ucuz ama soğutucuda iyi olmalı.

1 tane Lenovo G50 30 laptop var onu satıp parçamı yükseltsem.

En doğrusu olabilir anakart markazını yazsaydınız daha iyi olurdu ona göre parça önerebilirdik.

Core 2 Duo serisi gerçekten yavaş o konuda katılıyorum Q6600 alabilirsiniz ucuz ama soğutucuda iyi olmalı.

En doğrusu olabilir anakart markazını yazsaydınız daha iyi olurdu ona göre parça önerebilirdik.

Soğutucu blok bayağı büyük fan var önünde üstünde değil.

Yani Q6600 taksam gta 5 oynarmıyım 30fps falan

Yani Q6600 taksam gta 5 oynarmıyım 30fps falan

Yani Q6600 taksam GTA 5 oynar mıyım 30FPS falan.

Intel'in eski kalın kule tipine benzeyen stock işlemci fanı var ortasından yukarıya uzanan bakır bir boru var acaba yeterli olur mu?

Soğutucu blok bayağı büyük fan var önünde üstünde değil.

Muhtemelen tahmin ettiğim soğutucu o soğutucular bayağı güçlü direk işlemci yükseltebilirsiniz Core 2 Quad serisini komple destekliyor gördüğüm üzere.

Intel'in eski kalın kule tipine benzeyen stock işlemci fanı var ortasından yukarıya uzanan bakır bir boru var acaba yeterli olur mu?

1691332831613.png

Bunun gibi bir şey mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı