C Cemtastan23 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 2 31 Mayıs 2021 #1 Bunker aldım da, bunu yönetmek için laptopa girmem gerekmiş sanırım ama ben oturamıyorum. Fotoğraftaki gibi uyarı veriyor. Ne yapmam lazım laptopa girebilmem için?
Bunker aldım da, bunu yönetmek için laptopa girmem gerekmiş sanırım ama ben oturamıyorum. Fotoğraftaki gibi uyarı veriyor. Ne yapmam lazım laptopa girebilmem için?
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 31 Mayıs 2021 #2 Vip, mc yada president olmanız gerekiyor. Sanırım arcade salonunda olabiliyordunuz ama tam emin değilim. Artı 0 Eksi
Vip, mc yada president olmanız gerekiyor. Sanırım arcade salonunda olabiliyordunuz ama tam emin değilim.
EgemenElmalı Hectopat Katılım 14 Ocak 2018 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #3 Sol üstte yazan ünvanlardan birine sahip olmanız lazım Artı 0 Eksi
G Grabus Centipat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #4 M'ye tıkla açılan menüden Securoserv yazana girip Register As Ceo yap. Artı 0 Eksi
Arifefes Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 353 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #5 M tuşuna basın oradan secruroserv olan bir seçenek olacak oradan register as ceo olan bir seçenek olacak onu seçtiğiniz zaman girebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
M tuşuna basın oradan secruroserv olan bir seçenek olacak oradan register as ceo olan bir seçenek olacak onu seçtiğiniz zaman girebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS C Cemtastan23 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 2 31 Mayıs 2021 #6 RainbowwOnSky dedi: Vip, mc yada president olmanız gerekiyor. Sanırım arcade salonunda olabiliyordunuz ama tam emin değilim. Genişletmek için tıkla... EgemenElmalı dedi: Sol üstte yazan ünvanlardan birine sahip olmanız lazım Genişletmek için tıkla... Grabus dedi: M'ye tıkla açılan menüden Securoserv yazana girip Register As Ceo yap. Genişletmek için tıkla... Arifefes dedi: M tuşuna basın oradan secruroserv olan bir seçenek olacak oradan register as ceo olan bir seçenek olacak onu seçtiğiniz zaman girebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, deneyeceğim. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Vip, mc yada president olmanız gerekiyor. Sanırım arcade salonunda olabiliyordunuz ama tam emin değilim. Genişletmek için tıkla... EgemenElmalı dedi: Sol üstte yazan ünvanlardan birine sahip olmanız lazım Genişletmek için tıkla... Grabus dedi: M'ye tıkla açılan menüden Securoserv yazana girip Register As Ceo yap. Genişletmek için tıkla... Arifefes dedi: M tuşuna basın oradan secruroserv olan bir seçenek olacak oradan register as ceo olan bir seçenek olacak onu seçtiğiniz zaman girebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, deneyeceğim.
L lebroliyot Zeptopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #7 M bas en altda bir şey yazıyor oradan işe geçiyorsun yani anlayacağın şu an ceo değilsin. Artı 0 Eksi