GTA 5'te nasıl para kazanılır?

yusufkerme1903

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm. Ben GTA 5 de %83 ya da %85'teydim yanlış olmasın. Oyunu bitirdim malum. Oyun zaten para veriyor ama ben golf sahası gibi yerleri de almak istiyorum. Nasıl para kazanabilirm? Yardımcı olursanız sevinirim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5'te bazı banka arabaları var ben çok soydum onları 5000 dolar düşürüyor.

Dosya Ekleri

• 20211025_182549.jpg
    20211025_182549.jpg
    118,8 KB · Görüntüleme: 22
Arkadaşlar selamünaleyküm. Ben GTA 5 de %83 ya da %85'teydim yanlış olmasın. Oyunu bitirdim malum. Oyun zaten para veriyor ama ben golf sahası gibi yerleri de almak istiyorum. Nasıl para kazanabilirm? Yardımcı olursanız sevinirim. :)

Mod yukleyebilirsin istersen o zaman sınırsız araba istediğin kadar para ekleyebilirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şansına gelmiş desem yeridir.

Sokak yarışları, yan görevler, dükkan soygunları, borsa. Ama bunlar yeterli olmaz. Oyunun en başında yüklü miktarda borsaya girmen gerekiyordu. Ve tutumlu olman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı