GTA 5'te para hilesinden 1 aylık ban yedim

İşletim sistemi
Windows 10
Hayır banın açılmayacak. Her şeyin sıfırlanmış olarak 1 ay sonra başlayacaksın. Bir daha yaparsan kalıcı yersin. Rockstar bu konuda çok katıdır. Yanlış atılan banla konusunda bile titiz davranıyorlar.

Tekrar kullanırsan tekrar ban yersin. Ve daha uzun süreli veya sınırsız. Oyuna girerken bile seni uyarıyor.

"Hile kullanmanız durumunda geçici veya kalıcı yasaklanma alabilirsiniz."

Biraz abartmışsın sanki. Para ve seviye hileleri public sunucularda tek kalınarak yapılmalı. Üstelik hem seviyeyi hem de parayı çok abartmamak aşırı önemli. 1 ay sonra banınız açılacak, karakteriniz paranız seviyeniz her şey sıfırlanmış şekilde yeniden başlayacaksınız. Bir kez daha hile kullanıp yakalanırsanız süresiz uzaklaştırılırsınız.

Bu arada kendi görüşümü belirtmek istiyorum GTA Online hilecileri hakkında. Sunucuda kimsenin oyun zevkini baltalamadan, sadece GTA'nın ölümüne görev yapsan bile kazanamayacağın paralarını ve seviyelerini hile yaparak elde etmek bence çokta takılacak bir konu değil. Dikkat etmekte fayda var sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…