GTA'da 190 milyon 1000 rank bastım 1 aylık ban yedim. Her şeyim gidecek banı açabilir miyim? Ya da tekrar kullansam ne olur? Cevaplarınız için teşekkürler.
Hayır banın açılmayacak. Her şeyin sıfırlanmış olarak 1 ay sonra başlayacaksın. Bir daha yaparsan kalıcı yersin. Rockstar bu konuda çok katıdır. Yanlış atılan banla konusunda bile titiz davranıyorlar.
Aynı hileyi kullanmanız durumunda ban yersiniz. 1 aylık süre bittikten sonra hile yapacaksanız parayı seviyeyi abartmadan yapın. Ama hile yapmayı doğru bulmuyorum.
Biraz abartmışsın sanki. Para ve seviye hileleri public sunucularda tek kalınarak yapılmalı. Üstelik hem seviyeyi hem de parayı çok abartmamak aşırı önemli. 1 ay sonra banınız açılacak, karakteriniz paranız seviyeniz her şey sıfırlanmış şekilde yeniden başlayacaksınız. Bir kez daha hile kullanıp yakalanırsanız süresiz uzaklaştırılırsınız.
Bu arada kendi görüşümü belirtmek istiyorum GTA Online hilecileri hakkında. Sunucuda kimsenin oyun zevkini baltalamadan, sadece GTA'nın ölümüne görev yapsan bile kazanamayacağın paralarını ve seviyelerini hile yaparak elde etmek bence çokta takılacak bir konu değil. Dikkat etmekte fayda var sadece.