Steam üzerinden GTA 5 indirmiştim, ardından da Türkçe yama kurmuştum, perma ban yedim. Sorum şu; Hesap banlı olduğu için, Fivem mod oynayabilir miyim? Herhangi bir engel olur mu?
Fivem mi diyorsun yoksa social club hesabımı? Perma ban bildiğim kadarıyla kalkmıyor. Nasıl tekrar giriş yapılıyor anlayamadımBildiğim kadarıyla hiçbir şekilde Online kısmına giriş olmuyor banlı olduğun ortaya çıkıyor bende Steam üzerinden oynarken durup dururken ban yedim mail hesabıma mesaj gönderdiler 30 gün sonra tekrar giriş yapacağımı ve Online kısmındaki karakterimin silindiğini belirttiler.
Türkçe yamayı 10 gün kullanmıştım sorun yoktu, 11. gün de online giriş yaparken uyarı verdi Perma Ban vs yazıyordu öyle olmuştu.Bende türkçe yama indirdim steam üzeri kuruluydu. Nasıl ban yediniz? Gerekçesi ne?
social hesabım ban yedi normal bir şekilde online girmeye çalışıyordum ve girmiyordu ban yazıyordu.Fivem mi diyorsun yoksa social club hesabımı? Perma ban bildiğim kadarıyla kalkmıyor. Nasıl tekrar giriş yapılıyor anlayamadım
Türkçe yamayı 10 gün kullanmıştım sorun yoktu, 11. gün de online giriş yaparken uyarı verdi Perma Ban vs yazıyordu öyle olmuştu
Online a girerken kapatmak mı gerekiyor hocam yamayı yada silmek?social hesabım ban yedi normal bir şekilde online girmeye çalışıyordum ve girmiyordu ban yazıyordu.
Online a girerken kapatmak mı gerekiyor hocam yamayı yada silmek?Fivem mi diyorsun yoksa social club hesabımı? Perma ban bildiğim kadarıyla kalkmıyor. Nasıl tekrar giriş yapılıyor anlayamadım
Türkçe yamayı 10 gün kullanmıştım sorun yoktu, 11. gün de online giriş yaparken uyarı verdi Perma Ban vs yazıyordu öyle olmuştu

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.