Talha Görmez Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 5 30 Mart 2020 #1 GTA'da 190 milyon 1000 rank bastım 1 aylık ban yedim. Her şeyim gidecek banı açabilir miyim? Ya da tekrar kullansam ne olur? Cevaplarınız için teşekkürler.
GTA'da 190 milyon 1000 rank bastım 1 aylık ban yedim. Her şeyim gidecek banı açabilir miyim? Ya da tekrar kullansam ne olur? Cevaplarınız için teşekkürler.
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.224 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2020 #11 nesat dedi: Elleri dert görmesin. Keşke sınırsız verselerdi. Oynamayı beceremeyen hileye başvuruyor. Genişletmek için tıkla... Bence oyunun zevki ya araba modifiye etmek ya da heist yaparak çıkıyor onlar için de tabii ki para lazım. Yani bence hilesiz zevki çıkmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2020 Artı 0 Eksi
nesat dedi: Elleri dert görmesin. Keşke sınırsız verselerdi. Oynamayı beceremeyen hileye başvuruyor. Genişletmek için tıkla... Bence oyunun zevki ya araba modifiye etmek ya da heist yaparak çıkıyor onlar için de tabii ki para lazım. Yani bence hilesiz zevki çıkmıyor.
KS KS Talha Görmez Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 5 30 Mart 2020 #12 mars0009 dedi: Bence oyunun zevki ya araba modifiye etmek ya da heist yaparak çıkıyor onlar için de tabii ki para lazım. Yani bence hilesiz zevki çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Bende atari alacaktım zaten hile tek seferde 10M basıyordu. Banlandım. nesat dedi: Elleri dert görmesin. Keşke sınırsız verselerdi. Oynamayı beceremeyen hileye başvuruyor. Genişletmek için tıkla... Senin oyun oynama zevkin ile benimki bir değil dostum oyunun zevki heistlerdir ve bu da yüksek mevla da para gerektiriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2020 Artı 0 Eksi
mars0009 dedi: Bence oyunun zevki ya araba modifiye etmek ya da heist yaparak çıkıyor onlar için de tabii ki para lazım. Yani bence hilesiz zevki çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Bende atari alacaktım zaten hile tek seferde 10M basıyordu. Banlandım. nesat dedi: Elleri dert görmesin. Keşke sınırsız verselerdi. Oynamayı beceremeyen hileye başvuruyor. Genişletmek için tıkla... Senin oyun oynama zevkin ile benimki bir değil dostum oyunun zevki heistlerdir ve bu da yüksek mevla da para gerektiriyor.