GTA 5'te RAM kullanımı nasıl azaltılır?

Daha fazla  
16 GB RAM'e sahibim ve GTA 5 9GB kadar RAM yiyor her şey yüksekte. Bunun ne gibi bir sorunu var diye düşünebilirsiniz. Benim şu anda GTA 5'te AFK bırakmam gerekiyor ve AFK bırakırken de oyun oynamak istiyorum fakat boşta olan RAM miktarı 6 olduğu için diğer oyunlarda sıkıntı yaratabileceğini düşünüyorum ve bu yüzden GTA 5'in kullandığı RAM miktarını tamamen azaltmak istiyorum. Gerekirse 2 falan yapabileyim. Bunun için CMD'den bir komut falan yok mu? Rage MP üzerinden giriş yapıyorum bu arada GTA 5'e, bir roleplay sunucusundayım. Görev Yöneticisi'nden önceliği ayarla yapmayı denesem de "işlem engellendi" hatası alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm grafikleri ve çözünürlüğü düşürün. Ben böyle çözmüştüm. İyi AFK bırakmalar...

Hocam sorununuzu anlıyorum fakat ram düşürme olayını anlayamadım. Bence 9 gb harcaması gayet normal belki bazı ayarlarla 8 falan olur hele ki online oynuyorsanız bazk kaynaklardan feragat etmek zorundasınız.

Hocam sorununuzu anlıyorum fakat ram düşürme olayını anlayamadım. Bence 9 gb harcaması gayet normal belki bazı ayarlarla 8 falan olur hele ki online oynuyorsanız bazk kaynaklardan feragat etmek zorundasınız.
Biliyorum RAM harcaması sorun değil zaten, AFK bırakacağım için RAM kullanımının düşmesini istiyorum. Yani AFK bırakırken arkada planda oyun oynamak istiyorum fakat onun için de 16GB RAM yetersiz yani.

Yok, ayarları düşürmek fayda etmedi. RAM kullanımı hala aynı. Başka yöntem de yok diye düşünüyorum, kodlar dışında. O kodları da ben bulamadım; elinde olan varsa ve ulaştırabilirse iyi olur.

Biliyorum RAM harcaması sorun değil zaten, AFK bırakacağım için RAM kullanımının düşmesini istiyorum. Yani AFK bırakırken arkada planda oyun oynamak istiyorum fakat onun için de 16GB RAM yetersiz yani.
Hocam, GTA 5 zaten yaşayan bir oyun. Rdr 2 kadar olmasa da bir çok ayrıntıya sahip. Sanırım online'da süre uzatmak için yapıyorsunuz. Umudunuzu kırmak istemem fakat çok fazla miktarlarda ram düşeceğini düşünmeyin. Grafikleri ve detayları azaltabilirsiniz.

Yok fayda etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…