Merhaba. Normalde 140 150 FPS aldığım GTA 5'te şu an sabit 30 FPS alıyorum. Oyun içi ayarlardan V-Sync açık değil. NVIDIA 3D ayarlarından düşey senkronizasyon da açık değil. Anlamadığım şekilde pilimi deşarj ettikten sonra oldu bu olay. Nedeni nedir sizce? İyi Sosyaller.
Merhaba. Normalde 140 150 FPS aldığım GTA 5'te şu an sabit 30 FPS alıyorum. Oyun içi ayarlardan V-Sync açık değil. NVIDIA 3D ayarlarından düşey senkronizasyon da açık değil. Anlamadığım şekilde pilimi deşarj ettikten sonra oldu bu olay. Nedeni nedir sizce? İyi Sosyaller.
NVIDIA GeForce Experience üzerinden ''silent modu'' kapat. Pilde oyun oynuyorsan da ''battery boost'' ayarını kapat yine aynı yerden. Hatta pilde oyun oynamamak performans açısından en sağlıklısı.
NVIDIA GeForce Experience üzerinden "silent modu" kapat. Pilde oyun oynuyorsan da "battery Boost" ayarını kapat yine aynı yerden. Hatta pilde oyun oynamamak performans açısından en sağlıklısı.
Merhaba. Normalde 140 150 FPS aldığım GTA 5'te şu an sabit 30 FPS alıyorum. Oyun içi ayarlardan V-Sync açık değil. NVIDIA 3D ayarlarından düşey senkronizasyon da açık değil. Anlamadığım şekilde pilimi deşarj ettikten sonra oldu bu olay. Nedeni nedir sizce? İyi sosyaller.