GTA 5 tüm görevler kolayca yapılabilir mi?

%100 save indirip açık dünyada özgürce istediğin kadar gezip katliam yapmak benim de her GTA oyununda tek zevk aldığım şey. Görevler falan hiçbir zaman umrumda olmadı. Yapmaya çalışınca sıkılıyorum hep. Bu yüzden indir %100 save dosyasını rahat rahat oyna. YouTube'ta yazınca çıkıyor zaten nasıl yapılacağı.

Trainer kullan. Hilenin nirvanasıdır. İstediğin yere ışınlanma istediğin aracı, spawn etme, saati ve havayı kontrol etme ve elbette para. YouTube'ye GTA 5 trainer yaz oradakileri yap. Ben native trainer kullanıyordum. Tabi bunu yaptığında Online girme ban yersin. Online girmek istediğinde attığın dosyaları oyunun kurulu olduğu klasörden silmen lazım.

Trainer kullan. Hilenin nirvanasıdır. İstediğin yere ışınlanma istediğin aracı, spawn etme, saati ve havayı kontrol etme ve elbette para. YouTube'ye GTA 5 trainer yaz oradakileri yap. Ben native trainer kullanıyordum. Tabi bunu yaptığında Online girme ban yersin. Online girmek istediğinde attığın dosyaları oyunun kurulu olduğu klasörden silmen lazım.
Veya o dosyaları masaüstüne taşıyıp Online girdikten sonra tekrar dosyaları atarsınız klasöre.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı