GTA 6 2. fragman ne zaman çıkar?

GTA 6 2. Fragman Ne Zaman Çıkar?

• 2025

Oy: 192 58,7%
  • 2024

Oy: 135 41,3%

• Oy verenlerin toplamı
    327
Arkadaşlar aralık ayına geliyoruz bakalım @vhojens hocamın 3 Aralık tahmini tutacak mı?

Rocstar twiterdan bir şey paylaştı 6 Aralıkta insanlar fragmanın çıkacağını söylüyor.

Dosya Ekleri

• IMG_0334.jpeg
    IMG_0334.jpeg
    139,9 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Aralık için de umudum var ama ben beklentilerimi yavaştan 2025 Nisan dolaylarına ayarladım. GTA 5'teki gibi olacağı yönünde düşüncelerim var. 2023 Aralık'ta ilk trailer çıktı, 2025 Nisan'dan itibaren oyunun çıkışına dek de ikinci trailer, karakter trailer'ları, oynanış videosu, Online oynanış videosu vs. görürüz gibi.

Ama dediğim gibi, Aralık'tan da umutluyum. O zaman çıkabilir de trailer. Umarım da öyle olur.

Belli oldu ki hiçbir teori hedefini bulmuyor. Rockstar keyfine bakıyor. Kafasına ne zaman eserse o zaman yayınlayacak. O yüzden net birşey çıkmadıkça takip etmenin manası kalmadı. 4 ekimden beri bir sürü tarih çıktı hiçbiri tutmadı. O yüzden gelince o da ansızın olacak gibi izleriz.

Belli oldu ki hiçbir teori hedefini bulmuyor. Rockstar keyfine bakıyor. Kafasına ne zaman eserse o zaman yayınlayacak. O yüzden net birşey çıkmadıkça takip etmenin manası kalmadı. 4 ekimden beri bir sürü tarih çıktı hiçbiri tutmadı. O yüzden gelince o da ansızın olacak gibi izleriz.
Haklısınız, sonuçta bir gün ikinci trailer'ı da, karakter trailer'larını da, Online trailer'larını da, single player ve Online oynanış videolarını da yayımlayacak Rockstar. Kesin olarak yayımlayacak. Gününü bilmiyoruz tabi ve benim 2025 Nisan ve sonrası beklentilerim bile GTA 5'teki sürece bakarak yaptığım bir tahmin. Bu tahmin bile illaki doğru olacak diye bir şey yok.

Sözün özü, ne zaman yayımlanacağını Rockstar'dan başka hiçbir kişi ve kuruluş bilemeyecek, biz de o zamana dek bekleyecek, başka oyunlar oynayacak, hayat yolculuğumuzda başka işlerimizle ve koşuşturmacamızla meşgul olacağız, günü geldiğinde de hayatımıza GTA 6 eşlik edecek.

Haklısınız, sonuçta bir gün ikinci trailer'ı da, karakter trailer'larını da, Online trailer'larını da, single player ve Online oynanış videolarını da yayımlayacak Rockstar. Kesin olarak yayımlayacak. Gününü bilmiyoruz tabi ve benim 2025 Nisan ve sonrası beklentilerim bile GTA 5'teki sürece bakarak yaptığım bir tahmin. Bu tahmin bile illaki doğru olacak diye bir şey yok.

Sözün özü, ne zaman yayımlanacağını Rockstar'dan başka hiçbir kişi ve kuruluş bilemeyecek, biz de o zamana dek bekleyecek, başka oyunlar oynayacak, hayat yolculuğumuzda başka işlerimizle ve koşuşturmacamızla meşgul olacağız, günü geldiğinde de hayatımıza GTA 6 eşlik edecek.
Hocam GTA 5'in 2. fragmanı ilk fragmandan hemen 1 sene sonra çıktı. Yani 2012'de eğer onu kastettiysen.

3 Aralık'ta çıkacaksa 29 Kasım'da duyuru gelir diye beklerken az önce 18:00'da online postu attılar. Ya 4 gün önce değil de çıkışına yakın duyuru yapacaklar ya da bu yıl ihtimali düşüyor. Halen daha umut var. Koskoca 1 yılda illaki fragman 2 hazırlanmıştır herhalde...

Aralık için de umudum var ama ben beklentilerimi yavaştan 2025 Nisan dolaylarına ayarladım. GTA 5'teki gibi olacağı yönünde düşüncelerim var. 2023 Aralık'ta ilk trailer çıktı, 2025 Nisan'dan itibaren oyunun çıkışına dek de ikinci trailer, karakter trailer'ları, oynanış videosu, Online oynanış videosu vs. görürüz gibi.

Ama dediğim gibi, Aralık'tan da umutluyum. O zaman çıkabilir de trailer. Umarım da öyle olur.
Benim de Aralık için umudum var. Gta 5 konusunda ise ne kadar bakmalıyız o da meçhul. Çünkü baktığımız zaman ekran görüntüleri de almalıydık Temmuz Ağustos gibi. Pazarlama stratejilerini değiştirmişler görünüşe göre.

@Dusk06 Aaa, peki o zaman, ben sadece Rockstar Games'in YouTube sayfasına bakmıştım, orada ilk trailer'ı 2011, sonraki ilk trailer'ı ise 2013 tarihinde görmüştüm ama doğru, 2012 tarihli de bir trailer varmış. Gözümden kaçmış demek ki.
@vhojens Evet aslında, ekran görüntüleri paylaşılmış da olurdu yine GTA 5 dönemindeki gidişat izlendiğinde. Ama onun yerine resmen ölüm sessizliği var, tabi 2025 çıkışının halen ertelenmeyeceğinin bilinmesi dışında. Aralık ayını bekleyelim bari (Yarından sonra Aralık ayı gerçi de. :D) Aralık boyunca gelmezse zaten 2025'te gelecektir fragmanlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı