GTA 6 2. fragman ne zaman çıkar?

GTA 6 2. Fragman Ne Zaman Çıkar?

• 2025

Oy: 192 58,7%
  • 2024

Oy: 135 41,3%

• Oy verenlerin toplamı
    327
3 şubat 2025 tarihinde yazıyorum Rockstar'dan hiçbir duyuru yok.

Hadi bakalım dostlar umarım yarın güzel haberler alırız. Ben fragman ile alakalı bir bilgi verileceğini düşünmüyorum ama hala sonbahar 2025 diyeceklerse gerçek anlamda hazırlar gibi sanki.

Sonbaharda çıkacaksa eğer hala bunda ısrar ediyorlarsa artık videolar resimler vs gelmesi lazım. Şubat ayını geçersen eylüle 6 ay var. Artık biraz seslerinin çıkmaları lazım.
Birkaç hafta içinde bir şeyler paylaşacaklarını düşünüyorum. Belki yarın bile fragman için bir tarih veya ekran görüntüsü yayınlarlar.

Hayırlısı hocam. İnşallah pazarlama stratejisidir. Arada sırada GTA 5 giriyorum. Açık dünyada gezinip duruyorum. Oyun hala çok güzel hissettiriyor. Bir eksiği yokmuş gibi. GTA 6 çıkmadan da bunu anlamayız. 10 senedir gelmiyor ne beklememiz gerektiğini de ne kadar üstüne ekleyebileceklerini de bilmiyoruz. Durum biraz garip yani. Beklediğimizden daha detaylı bir oyun olacaksa ki çalışanlarda bunu söylüyor 2026'ya ertelenmesi normal de bir an önce görmek istiyorum.

6 şubat tarihinde toplantı varmış hayırlısı olsun. Ya fragman ya erteleme.

6 şubat tarihinde toplantı varmış hayırlısı olsun. Ya fragman ya erteleme.

Fragman değil ama oyun ertelenmeyecek yüksek ihtimal ama ertelenedebilir tabii kesin değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı