GTA 6 2. fragman ne zaman çıkar?

GTA 6 2. Fragman Ne Zaman Çıkar?

• 2025

Oy: 192 58,7%
  • 2024

Oy: 135 41,3%

• Oy verenlerin toplamı
    327
Erteleme olursa Mayıs'a kadar da duyurmayabilirler ama bakalım Şubat önemli tarih dediğin senin de gibi.
O zaman 2 ihtimal var ya autumn 2025 yada 2. fragman için tarih verecekler. Boş geçmeleri mantıksız olur gibi ama dediğin gibi asıl olay mayısta

3 şubat 2025 tarihinde yazıyorum Rockstar'dan hiçbir duyuru yok.

Hadi bakalım dostlar umarım yarın güzel haberler alırız. Ben fragman ile alakalı bir bilgi verileceğini düşünmüyorum ama hala sonbahar 2025 diyeceklerse gerçek anlamda hazırlar gibi sanki.

Hadi bakalım dostlar umarım yarın güzel haberler alırız. Ben fragman ile alakalı bir bilgi verileceğini düşünmüyorum ama hala sonbahar 2025 diyeceklerse gerçek anlamda hazırlar gibi sanki.

Yarın ne olacak ki hocam bilgi var mı?

Sonbaharda çıkacaksa eğer hala bunda ısrar ediyorlarsa artık videolar resimler vs gelmesi lazım. Şubat ayını geçersen eylüle 6 ay var. Artık biraz seslerinin çıkmaları lazım.

Sonbaharda çıkacaksa eğer hala bunda ısrar ediyorlarsa artık videolar resimler vs gelmesi lazım. Şubat ayını geçersen eylüle 6 ay var. Artık biraz seslerinin çıkmaları lazım.
Birkaç hafta içinde bir şeyler paylaşacaklarını düşünüyorum. Belki yarın bile fragman için bir tarih veya ekran görüntüsü yayınlarlar.

Fragman değil ama oyun ertelenmeyecek yüksek ihtimal ama ertelenedebilir tabii kesin değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…