GTA 6 2. fragman ne zaman çıkar?

GTA 6 2. Fragman Ne Zaman Çıkar?

• 2025

Oy: 192 58,7%
  • 2024

Oy: 135 41,3%

• Oy verenlerin toplamı
    327
Arkadaşlar dün Take-Two CEO'su açıklama yapmış.

Oyuna olan beklentinin yükselmesi ve her şeyi en iyi şekilde çıkartmak istediğimizden oyunun çıkışına yakın bir süre kala pazarlamasına girişeceğiz.
Yani bu pazarlama stratejisidir. Tarzında
bir açıklama yapmış.

Arkadaşlar dün take-two CEO'su açıklama yapmış.

oyuna olan beklentinin yükselmesi ve her şeyi en iyi şekilde çıkartmak istediğimizden oyunun çıkışına yakın bir süre kala pazarlamasına girişeceğiz.
bir açıklama yapmış.

Şimdi yayınlansa çok daha fazla hype olurdu bence.

Arkadaşlar dün take-two CEO'su açıklama yapmış.

oyuna olan beklentinin yükselmesi ve her şeyi en iyi şekilde çıkartmak istediğimizden oyunun çıkışına yakın bir süre kala pazarlamasına girişeceğiz.
bir açıklama yapmış.

Ben hypeyi kaybettim şahsen artık GTA 6 için heyecanlanmıyorum trailer 2 gelinceye kadar.

Arkadaşlar dün Take-Two CEO'su açıklama yapmış.

Oyuna olan beklentinin yükselmesi ve her şeyi en iyi şekilde çıkartmak istediğimizden oyunun çıkışına yakın bir süre kala pazarlamasına girişeceğiz.
bir açıklama yapmış.
Ama bu şekilde insanların beklentisi düşüyor.
Bu ayda çıkmazsa bir daha beklentiye girmeyiz.

Ama bu şekilde insanların beklentisi düşüyor.
Bu ayda çıkmazsa bir daha beklentiye girmeyiz.
Hocam yani gelmesi beklenen şeyin beklentisi yükselir. Fragman çıksa bir kaç ay rahat durur sonra 3. fragman için beklentiye gireriz. Şuan herkes bekliyor ve 2. fragmanı merak ediyor. Yani doğal olan bu olmayan şey üzerine daha çok tartışılıp, teori üretilir.

Hocam yani gelmesi beklenen şeyin beklentisi yükselir. Fragman çıksa bir kaç ay rahat durur sonra 3. fragman için beklentiye gireriz. Şuan herkes bekliyor ve 2. fragmanı merak ediyor. Yani doğal olan bu olmayan şey üzerine daha çok tartışılıp, teori üretilir.
Umarım Nisan ayı teorisi 27 Aralık teorisi gibi çürük çıkmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı