GTA 6 2. fragman ne zaman çıkar?

GTA 6 2. Fragman Ne Zaman Çıkar?

• 2025

Oy: 192 58,7%
  • 2024

Oy: 135 41,3%

• Oy verenlerin toplamı
    327
Take-Two CEO'su hype patlaması yaşatmak için çıkışa çok kısa bir süre kala reklam kampanyalarına başlanacak diye açıklama yapmış. Buna göre hala 2025 yılı içinde bir fragman ve akabinde oyunu görebiliriz. Ancak bana kalırsa bu oyun rahat 2026'ya ertelendi bile, umarım yanılıyorumdur.

Nisan ayının sonlarına geldik ve fragman ile alakalı hiçbir şey yok.

Bence Xbox tarafında patladılar ondan gecikti çünkü bu adamlar Series S konsoluna optimize edecek. Bana göre çok zor. Çalışanlar bile laf etmişti bu konsola.

PS5 kısmı bitmiştir diye düşünüyorum.

50 dolardan çıkacağını düşünüyorum ben GTA serisini herkese satmak isteyecekler pahalı bir fiyat koyacaklarını düşünmüyorum.

Boş düşünce 50 dolar gibi bir fiyata çıkmayacak, en az 70 dolar fiyatı etiketi ile çıkacak ve herkes paşa paşa gidip alacak.

70 dolar bile garanti değil daha fazla olabilir 80 dolar falan.

50 dolardan çıkacağını düşünüyorum ben GTA serisini herkese satmak isteyecekler pahalı bir fiyat koyacaklarını düşünmüyorum.
Tam tersi. İnsanlar her sene çıkan COD için o kadar para veriyor. Aslında AAA oyunun raf fiyatı 70'dir ancak daha pahalı olabilir düşüncesi var. Ki genel itibari ile 70 dolar pahalı bir fiyat değil. Çünkü tüm dünya bekliyor Türkiye'de bile 100 dolar verecek bir çok oyuncu var. Bu kadar bekleyeni çok olan bir oyun için daha pahalı bir etiket çakabilirler.

Bence de standart bir fiyattan satışa sunacaklar oyunu. 150-200 dolarlar konuşuluyor ama o fiyata oyun satıp para kazanmaları mümkün değil. En fazla 100 dolara alırız oyunu.

Bence de standart bir fiyattan satışa sunacaklar oyunu. 150-200 dolarlar konuşuluyor ama o fiyata oyun satıp para kazanmaları mümkün değil. En fazla 100 dolara alırız oyunu.
O fiyatlar abartı hocam. Zaten GTA bu. Her türlü katlayacak parayı. 70, 80 ideal gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…