GTA 6 2. fragman ne zaman çıkar?

GTA 6 2. Fragman Ne Zaman Çıkar?

• 2025

Oy: 192 58,7%
  • 2024

Oy: 135 41,3%

• Oy verenlerin toplamı
    327
Evet bende oradan duydum. Söylediği de mantıklı geldi açıkçası. Bir yönden haklısın Rockstar kimseye bağlı değil. Kendisi zaten oyun sektöründe 1 numara. Ama nedense Batuhan'ın dediği gibi PS5 Pro'yu ittirmek için gösterebilir ifadesi mantıklı geldi. Veya TGA gibi, PS5 Pro tanıtımından birkaç gün önce de olabilir. Ama dediğin gibi de olabilir kasım veya aralık ayları da uygun.
Batu ilk fragmanda da demişti ki "3 güne TGA var orada da 2. trailer'ı görürüz muhtemelen." Rockstar'ın programı hakkında pek bilgisi yok. Halen daha Kasım-Aralık diyorum. Ha keşke PS5 Pro tanıtımında çıksa yani çok isterim o ayrı.

Batu ilk fragmanda da demişti ki "3 güne tga var orada da 2. Trailer'ı görürüz muhtemelen." Rockstar'ın programı hakkında pek bilgisi yok. Halen daha kasım-aralık diyorum. Ha keşke PS5 Pro tanıtımında çıksa yani çok isterim o ayrı.

Batuhan'ın o dediğini birçok kişi dedi ama o kadar saçma geldi ki düşünce bana. Tga dediğin şey yılın oyun ödülleri. Yeni duyurulacak bir oyunun orada gösterilmesi bilmiyorum ama bana çok mantıksız alakasız bir durum gibi geldi. Sadece Batu için değil bunu söyleyen birçok kişi vardı onları da yani anlamış değilim.

Batuhan'ın o dediğini birçok kişi dedi ama o kadar saçma geldi ki düşünce bana. Tga dediğin şey yılın oyun ödülleri. Yeni duyurulacak bir oyunun orada gösterilmesi bilmiyorum ama bana çok mantıksız alakasız bir durum gibi geldi. Sadece Batu için değil bunu söyleyen birçok kişi vardı onları da yani anlamış değilim.
Aynen öyle. Zaten Rockstar kendi etkileşim kasıyor bir programda yayınlasa bu, insanların fragmanı orada izlemesine neden olacak. Benim gibi YouTube'dan ordan burdan 2000 kez izleyen de var, etkinlikten 1 kez izleyip tatmin olarak oyunu bekleyebilecek kişiler de var. Ha onu söyleyen kişilerin söyleme nedeni de bence bir GTA oyununun geliştirilme sürecine şahitlik etmemeleri sanırım. 2011 yılında fragman attıklarında onu söyleyenler kaç yaşındaydı ki? Ben 5'tim. Dolayısıyla diğer oyunlara nazaran bu kadar beklemek, Rockstar'ın takvimini deneyimlememek böyle beklentiler doğuruyor gibi. Gta 7'de böyle olmaz muhtemelen. :D

Aynen öyle. Zaten Rockstar kendi etkileşim kasıyor bir programda yayınlasa bu, insanların fragmanı orada izlemesine neden olacak. Benim gibi YouTube'dan oradan buradan 2000 kez izleyen de var, etkinlikten 1 kez izleyip tatmin olarak oyunu bekleyebilecek kişiler de var. Ha onu söyleyen kişilerin söyleme nedeni de bence bir GTA oyununun geliştirilme sürecine şahitlik etmemeleri sanırım. 2011 yılında fragman attıklarında onu söyleyenler kaç yaşındaydı ki? Ben 5'tim. Dolayısıyla diğer oyunlara nazaran bu kadar beklemek, Rockstar'ın takvimini deneyimlememek böyle beklentiler doğuruyor gibi. GTA 7'de böyle olmaz muhtemelen. :D

Evet. Zaten hani sürpriz yapacak olsalar oyunun ilk duyurusunda yaparlardı. GTA VI'dan hiçbir haber yok. Tak bir sunumda GTA VI duyuruluyor. Artık oyununu duyurusundan 10 ay falan geçtiği için Rockstar'ın açıkçası birkaç ay içinde öylesine bir gün YouTube üzerine 2. fragmanı atmasıyla bu yılı kapatırız.
GTA 7'nin geliştirileceği ile ilgili bir sızıntı olmuştu galiba. Açıkçası Rockstar'ın bu saatten sonra çok oyunculu bir GTA oyunu dışında başka bir oyun yapacağını düşünmüyorum.
GTA 7 için aklıma bir gram fikir yok şu 6. oyun çıksın. Gerisini Allah bilir.

GTA 7 akıllarına gelmemiştir bile. GTA 5 10 yıl oynattıysa GTA 6 20 yıl oynatır.

Fragman konusunda da Rockstar ilk fragmanda yaptığı gibi sosyal medyadan duyuru paylaşır. Ekim-Kasım gibi görürüz.

Sızdırılan bilgilere göre PS5 Pro tanıtımı 9 Eylül'de olacakmış. GTA VI içinde o tanıtımda 2. fragmanı göstereceklerini söylüyorlar. Bence mantıklı zaten ilk fragmanın üzerinden 10 ay geçmiş olacak. Ve konsolu aldırtmak için daha iyi görsellik ve yüksek kare hızı ile bence bir fragman daha gelebilir.
Rockstar, Sony'nin tanıtımında hiçbir şey göstermez. Yıllar boyu herhangi bir konferans ya da game festlerde bile en ufak katılımı bulunmadı. Direkt olduğu gibi YouTube üzerinden paylaşımı yapılır.

Sony meselesinde de o sızıntıların saçma olma nedeni şu; insanlar PS5 Pro'nun sırf GTA 6 için çıktığını düşünüyorlar fakat şu anki konsolun yetersizliğinden kaynaklandığı için çıkıyor. AAA oyunalr genel olarak vaadedilen 4K 60 FPS baremine uymadığı için, bi önceki nesilde Microsoft'un yaptığı gibi varolan konsollara donanım update yapılıyor.

Kısacası Rockstar fragmanını herhangi bir firma ya da etkinlikle beraber sunmaz, son yıllarda da sunmadı. Sizin dediğiniz 1 sene sonra grafik tanıtımı için PS5 Pro'ya özel çıkan teknoloji fragmanı olabilir ancak.

Hocam eylül'ün 28'inde veya Ekim'in 1'inde GTA 6 2.fragmanını görürüz.

(Tahmini)

Eylül'ün 31 gibi de çıkar ama benim büyük tahminim eylül'ün 28`i.

Niye sızıntı mı var?

Tahminen hocam.

Çünkü 2.fragman işi bayağı bir uzadı GTA 6 1.fragmanın arasından neredeyse 1 yıl geçecek eğer GTA 6 2. fragmanı 2025 de çıkarsa ertelenme söz konusu olabilir.

Son düzenleme:
Eylül'ün 31 gibi de çıkar ama benim büyük tahminim eylül'ün 28`i.

Tahminen hocam.

Çünkü 2.fragman işi bayağı bir uzadı GTA 6 1.fragmanın arasından neredeyse 1 yıl geçecek eğer GTA 6 2. fragmanı 2025 de çıkarsa ertelenme söz konusu olabilir.
2025'te çıkmaz zaten şu Ps5 Pro için state of play etkinliğinde gösterilmezse kasım sonu aralık başı diye düşünüyorun ben. Ekim veya Eylül zor geliyor onun dışında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı