Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Oyunun kapladığı alan ne kadar iyi optimize edildiği ile alakalıdır. GTA 5 güncellemesi orjinal oyundan 20 GB falan daha az yer kaplıyor yanlış hatırlamıyorsam. Ben 170-200 arası olacağını düşünüyorum.
Beklentimin çok daha üstünde bir oyun geliyor gibi duruyor. Özellikle hikaye konusunda GTA 5'e kıyasla çok daha ciddi bir hikaye olduğu izlenimini verdi bana. Ek olarak Ana karakterler ile daha trailer'dan bile empati kurabildim yani GTA 5'inde karakterleri çok iyiydi ama birbirine güvenen ve kollayan 2 karakter olması oyunu daha da iyi yapmış. Teknik anlamda zaten oyun aşırı iyi duruyor ama özellikle oyundaki karakter modellemeleri çok çok iyi olmuş. Yani adamlar en ufak ayrıntısına kadar modellemişler.
Oyuna suç ve arabaların parçalanması, patlaması tarzı şeyler olduğu için vermiyorlar diye biliyorum hocam. Birde sürekli lisansı güncellemek ile uğraşmazlar herhalde. Ama modeller baya yakın duruyor.