GTA 6 2. fragman yayınlandı!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• images (33).jpeg
    49,8 KB · Görüntüleme: 43
Forza Horizon 5 bile DLC ile 150 GB falan hocam 250 olacaktır Online ile en az.
Oyunun kapladığı alan ne kadar iyi optimize edildiği ile alakalıdır. GTA 5 güncellemesi orjinal oyundan 20 GB falan daha az yer kaplıyor yanlış hatırlamıyorsam. Ben 170-200 arası olacağını düşünüyorum.

Ekran kartı olan 1080'i demiyorum dostum çözünürlük olanı diyorum. 1080p 30 Fps.
Anladım hocam kusura bakma.

Beklentimin çok daha üstünde bir oyun geliyor gibi duruyor. Özellikle hikaye konusunda GTA 5'e kıyasla çok daha ciddi bir hikaye olduğu izlenimini verdi bana. Ek olarak Ana karakterler ile daha trailer'dan bile empati kurabildim yani GTA 5'inde karakterleri çok iyiydi ama birbirine güvenen ve kollayan 2 karakter olması oyunu daha da iyi yapmış. Teknik anlamda zaten oyun aşırı iyi duruyor ama özellikle oyundaki karakter modellemeleri çok çok iyi olmuş. Yani adamlar en ufak ayrıntısına kadar modellemişler.

Lisans olsa farklı bir hava katar Forza nasıl aldıysa lisansları bunlara vermezler mi? BMW, Audi, Mercedes, Ford, Tofaş.
Oyuna suç ve arabaların parçalanması, patlaması tarzı şeyler olduğu için vermiyorlar diye biliyorum hocam. Birde sürekli lisansı güncellemek ile uğraşmazlar herhalde. Ama modeller baya yakın duruyor.

Acaba sonları Bonnie ve Clyde gibi mi olacak ikisi de ölecek ya da sadece birimi hayatta kalacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…