GTA 6 kesinlikle çok güzel olacak elbette. Ama benim gözüme takılan şey insan modellerinin yüzlerinin yeterince gelişmiş olmaması. Evet elbette grafiklere lafım yok ama insanların yüz grafikleri bana pek güzel gelmedi.
1080 30 oynatır bence. Ama 60'ın imkanı yok. Şuanki oyunlarda bile zorlanıyor o konsol.Xbox series s optimizasyonu nasıl olacak acaba 1080/30 oynatir mi ona bile emin değilim
1080 güncel NVIDIA teknolojilerini barındırmıyor hocam bu oyun PC'ye en az 2 yıl sonra gelecek 1080 açmaz bile oyunu.1080 30 oynatır bence. Ama 60'ın imkanı yok. Şuanki oyunlarda bile zorlanıyor o konsol.
Ekran kartı olan 1080'i demiyorum dostum çözünürlük olanı diyorum. 1080p 30 Fps.1080 güncel NVIDIA teknolojilerini barındırmıyor hocam bu oyun PC'ye en az 2 yıl sonra gelecek 1080 açmaz bile oyunu.
Evet hocam başta ki Ford Ranger bayağı iyi duruyor lisans olmasa da bayağı benzetecekler çok farklı araba çeşitliliği var.
Lisans olsa farklı bir hava katar Forza nasıl aldıysa lisansları bunlara vermezler mi? BMW, Audi, Mercedes, Ford, Tofaş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.