@Rustin Cohle aynen öyle. Ben Cyberpunk 2077'de bunları bulacağımızı umuyordum (herifler 2018'deki 30 dakikalık videosunda aynı dediğin gibi oyun olacağını söylemişlerdi) ama karşımıza ne çıktı. Umudum GTA VI ancak işin kötü yanı bu adamlara online, multiplayer parası çok tatlı geldi gidip GTA V gibi rastgele bir hikaye ama grafiklere abanarak verirlerse ne anladık bu işten. Tek kişilik kısmı gerçekten önemli.
9 yıldır GTA 6 bekliyoruz, bunun açıklaması üşengeçlik değil de başka ne olabilir?
Eğer beklediğimize değmezse ağır değer kaybedeceklerini de biliyorlardır sanırım.
Geçen sene Tencent, Rockstar'ın sahibi Take-Two şirketini almayı planlıyordu kesenin ağzını da açmışlardı. Zaten Microsoft - Tencent savaşı iyice kızıştı Take-Two böyle salyangoz hızında giderse yem olacak birisine.
Bu oyun bir gün çıkacak endişe etmeyin. Endişe etmeniz gereken asıl konu bu oyuna paranız ve sisteminiz yetecek mi? Bu soru yüzünden ben bu oyunu hiç umursamıyorum.
Geçen sene Tencent, Rockstar'ın sahibi Take-Two şirketini almayı planlıyordu kesenin ağzını da açmışlardı. Zaten Microsoft - Tencent savaşı iyice kızıştı Take-Two böyle salyangoz hızında giderse yem olacak birisine.