GTA 6, 2025’in İlk Aylarında Çıkış Yapabilir

Arkadaşlar onu bunu bırakında, adamlar oyunu sadece GTA 5'te salmadığına dua edin. Rockstar kadar üşengeç firma 6. oyunu yapıyor.

@Rustin Cohle aynen öyle. Ben Cyberpunk 2077'de bunları bulacağımızı umuyordum (herifler 2018'deki 30 dakikalık videosunda aynı dediğin gibi oyun olacağını söylemişlerdi) ama karşımıza ne çıktı. Umudum GTA VI ancak işin kötü yanı bu adamlara online, multiplayer parası çok tatlı geldi gidip GTA V gibi rastgele bir hikaye ama grafiklere abanarak verirlerse ne anladık bu işten. Tek kişilik kısmı gerçekten önemli.

Üşengeçlik değil GTA 5 Online kısmından o kadar çok para aldı Rockstar oyunda yapsın bir zahmet onunda süresi geçecek zamanla.

9 yıldır GTA 6 bekliyoruz, bunun açıklaması üşengeçlik değil de başka ne olabilir?
Eğer beklediğimize değmezse ağır değer kaybedeceklerini de biliyorlardır sanırım.

Aslında doğru, para vardı ama artık yok. GTA 6'dan güzel bir gelir elde ederler sanırım.

Geçen sene Tencent, Rockstar'ın sahibi Take-Two şirketini almayı planlıyordu kesenin ağzını da açmışlardı. Zaten Microsoft - Tencent savaşı iyice kızıştı Take-Two böyle salyangoz hızında giderse yem olacak birisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…