GTA 6, 2025’in İlk Aylarında Çıkış Yapabilir

2026'dan aşağı çıkmaz gibime geliyor. Önce bir 5. oyunun üzerinden 10 sene geçsin.

İroni mi yapıyorsunuz anlayamadım ama Mayıs 2020'de Epic Games üzerinde GTA 5 Bedava dağıtılmıştı onu ücretsiz temin ettiniz mi veya etmediniz mi bilmiyorum ama benim tam olarak anlayamadığım kısım sizde gta 4 ve gta 5 oynatacak sistem mi yok? 5-6 yıl arası MTA oynadığınıza göre?
Epic Games bedava verdiği zaman bende temin etmiştim. Ama oyunu oynatacak ne sistemim ne de depolama alanım var. MTA o kadar yüksek sistem istemiyor. GTA IV denedim bi ara düşük ayarlarda 30 - 60 FPS arası gidip geliyordu.

Hocam aslında güzel ya neden beğenmediniz ki? Isınamadınız herhalde.
Oyun güzel aslında ama niyeyse ilk bölümler o banka soygunu falan belli bir kalıpta ilerlemek canımı sıktı. Oyunun ilk görevi arabayla giderken eğlenemediğimi fark ettim sildim. Hikayesi için oynamam denk gelirse 2 araba uçak falan sürer bırakırım. Hevesim kaçtı yani bu oyundan.

Epic Games bedava verdiği zaman bende temin etmiştim. Ama oyunu oynatacak ne sistemim ne de depolama alanım var. MTA o kadar yüksek sistem istemiyor. GTA IV denedim bi ara düşük ayarlarda 30 - 60 FPS arası gidip geliyordu.
1 GB ekran kartımla GTA 4'ü düşük grafikler ve en düşük çözünürlükte oynadığımı hatırlarım bellek 4 gb idi 8'kende aynı şekilde denedim 8'ken droplar olmuyordu 4'de droplar vardı işlemci çift çekirdekti ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum dropların ekran kartıda pasif soğutuculuydu :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı