GTA 6 artık çıkacak mı?

Çıksa bile sistem gereksinimleri kazık gibi olacağından dolayı yayıncılardan başka %5'lik kitle felan oynayabilecek gibi duruyor.
O zamana kadar hala kim eski sistemleri kullanır ki hala? (Ekonomisi bizim gibi kötü olan ülkelerden bahsetmiyorum.)

Çıksa bile sistem gereksinimleri kazık gibi olacağından dolayı yayıncılardan başka %5'lik kitle falan oynayabilecek gibi duruyor.
Dünya, Türkiye'den ibaret değil. GTA 5 için çok iyi bir optimizasyon yapmışlardı, 6. oyun için de benzeri olabilir. Zaten ilk olarak konsola gelecek, bilgisayara gelişi kim bilir ne zaman olur.

Bence oyun hazır. GTA V'in iyice sönmesini bekliyorlar. Ya da, hala yapılıyor. Ben 2 sene daha beklerim. Yeter ki ortaya adam akıllı bir oyun koysunlar.

Bence oyun hazır. GTA V'in iyice sönmesini bekliyorlar. Ya da, hala yapılıyor. Ben 2 sene daha beklerim. Yeter ki ortaya adam akıllı bir oyun koysunlar.
Rockstar bu, çok çok iyi oyun yapacak ondan kuşkumuz yok fakat çok geç yapıyorlar.

GTA 6'ya çok önem verdikleri için çok güzel olmasını istiyorlar. Ve bu da uzun sürebilir. 2023 gibi çıkar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…