GTA 6 artık çıkacak mı?

GTA 5 çıkalı tamı tamına 8 koca yıl olacak fakat ortalıkta ne Rockstar'dan bir duyuru ne de fragman çıkmadı. Ben de bu sene çıkacağını pek sanmıyorum, daha ne kadar suyunu çıkartacaklar bu GTA 5'in?

Eki Görüntüle 1010786
GTA 5 hala deli gibi satıyor. Oyun içi de fena para kazanıyorlar. Niye GTA 6 yı çıkarmak için acele etsinler ki. Bu GTA 5 bayağı bir zaman kazandırdı şirkete. Böylece çok daha sağlam bir şey çıkaracaklar.
 
GTA6 bence RDR seviyesine bazı oyunlar yaklaşınca çıkacak, tam biz "ulan aynı RDR2 bee" dediğimiz anda GTA6 yüzümüze bir tokat yemişiz gibi çarpacak. RDR2 de böyleydi, aa bak GTA 5'e benziyor denmeye başlandı, RDR2 çıktı.
 
GTA 5 hala deli gibi satıyor. Oyun içi de fena para kazanıyorlar. Niye GTA 6 yı çıkarmak için acele etsinler ki. Bu Gta 5 bayağı bir zaman kazandırdı şirkete. Böylece çok daha sağlam bir şey çıkaracaklar.
8 yıl hiçte aceleye benzemiyor hocam, en azından ufak bir duyuru yapsınlar GTA V'i mesela 2011'de duyurdular oyun 2013'de çıktı. Oyun 2-3 sene sonrada çıksa bir fragman-duyuru yapsalar çok iyi olurdu. Oyun çıkana kadar GTA V gene baya satar.
2024'te çıkacak. Release date öyle açıklandı.
Kaynak?
 
Çıksa bile sistem gereksinimleri kazık gibi olacağından dolayı yayıncılardan başka %5'lik kitle felan oynayabilecek gibi duruyor.
 
1620313707619.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı